- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.apagyi
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Erre gondoltam: 43. oldal, utolsó megjegyzés
Most nincs HDMI itthon, mert kicseréltem DVI-HDMI-re a boltban, de majd kérek kölcsön és megmutatom.
A telefonba azt mondták, hogy a HDMI "rossz jelet küld" de ha DVI-re kötöm menni fog. Hát az épp megy, de így se elérhető a levágás nélküli mód (már ha ez azt jelenti, ennél közelebbit nem találtam), csak egyszerűen nincs ilyen gond.
Egyébként az is érdekes, hogy ha megnézed a galériát a hivatalos oldalon, a hátsó képen van DVI csatlakozó, meg 2 HDMI (ezt a jellemzőknél is írják). Nos ezen itt nincs, csak 1 HDMI, és a DVI-vel is csak így lehet összekötni (HDMI-DVI, vagy átalakító). Meg van 2 scart is, nekem csak egy. Ugyan az a modell természetesen.
A manualban vannak szavak, amiket nem fordítottak, értelmetlen mondatok, meg egymás alatt ugyan az 2x leírva, csak látszik, hogy nem sok időt szántak rá. Nem néztem össze az angollal. A linkeltre gondolok.
Másik monitort is akkor tudok ha lesz HDMI kábel (1 DVI port van a gépen, most ugye foglalt, és a régi monitoron csak az van).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung M7 32" 4k smart monitor
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest