- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeaTHeX
tag
köszönöm a helpet...nem néztem még mert lehuztam az 500as vinyot (5. usb-t igy amit nem enged 5-6 nincs is használatban) nem nagyon lesz rá szükségem az 500as vinyora mert helyem most van 3,5 terra... a rendszernek és egy két dolognak akartam az m2-t...minden esetre ez uj nekem és legalább most is tanultam valami újat
-
DeaTHeX
tag
hát halljak meg ha értem, bizti én vagyok a balf@sz...annyi tiszta hogy valami olyasmi módba van az m2es hogy lekapcsolja az 5ös 6os sata portot
-
DeaTHeX
tag
sziasztok, olyan problémával fordulnék hozzátok, remélem hogy jó helyen
nos a konf.
asus rog strix b450 gaming II
ryzen 5 1600
2*8 gb g skill rgb 3200 mhz
fsp hyper x 500128 gb kingston
500gb wd
1 tb wd
2 tb wd
és a kérdés...vettem egy samu 500gb 980 m2es ssd-t
ha a helyén van akkor az 1 és a 2 tb os vinyo eltűnik ha kiveszem az m2 t akkor felbukkan...
előre is nagyon köszönöm a segitő hozzászólásokat... -
DeaTHeX
tag
természetesen a gépbe
-
DeaTHeX
tag
alaplapi csatlakozók nem hiszem mert mindegyiknél előfordult kábel úgyszintén mert 3-4 kábellal is kipróbáltam...a vinyó összes byte-ja működik ugyanis állandó használat alatt van és dugig van cuccal rakva szal más ötletem nekem sem marad...
általában úgy szokott ideiglenesen megoldódni a problémám hogy ha várok egy kicsit és utána pöccintem be a gépet...volt olyan hogy amikor másoltam a vinyóra akkor offolt, illetve volt olyan is amikor felkapcsoltam a fénycsöveket akkor állt le a vinyó -
DeaTHeX
tag
olyan problemam lenne h megy a gep es egyszer csak a winyo leall, lefagy minden, csak az eger mozog semmi mas. Illetve ha ujrainditom a gepet nem erzekeli a winyot
en tapra gyanakszom de ha nem biztos h a tap a hunyo akk nem akarok feleslegesen masikat venni,
utana meg gondol egyet es mukodik, majd megint egy ido utan kezdi
elore is koszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest