- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Sziasztok HDGuruk!
Kovetkezo a problemam. Igazabol bevallom nem szoktam halalra figyelni a vinyokat. Kb. 1,5-2 honapja Seagate250Ges meg 91% kondicioval porgott. Tegnap ralestem es megszedultem. Kondicio 30%... HDSent ezt irta:
A lemez felületén található 125 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.
A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Raeresztettem a chkdsket de az csak osszesen 1db 4KB rossz szektort talalt, az 1ik particion(ami megvolt elotte is), a masikon semmit. Ilyenkor mi van? Uj vinnyo vasarlas kozeleben vagyok(ez is csak epp 1 eves)? Koszonom a segitseget, tanacsokat. -
M3oH
addikt
válasz
liksoft #3931 üzenetére
Hat toredezettmentesitest havonta 1x lezavarom, sztem az miatt nem lehet. Hdsentinel szerint: -A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort. A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek). Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat. Nincs szükség beavatkozásra. SMART fulnel minden ok.
Everest: read test suite: Lin. read middle: 66,9-68,1MB/s, random read: 73.4-74,7MB/s, Buffered: 190,9-192.7MB/s, Read acc: 14,4-14,8ms.
Lehet , hogy a windows kezd behalni? -
M3oH
addikt
Sziasztok!
Szoval van 1 Seagate 250GB SataII vinyom es ugy erzem, hogy lassu. Gondolok itt olyanra, hogy a asszony IDEs gepe 2x olyan gyorsan felall gyengebb konfiggal, mint a sajatom(E6400, P5b-D, 4GB). TCban a masolas 15k-20k kozott mozog. A vinyo nem PIOn van. Elmeletileg driverek rendben, bar a win nem friss telepites. Igazabol nem nagyon ertek hozza, igy megszeretnem kerdezni, hogy milyen progival tudnam letesztelni, es milyen ertekeket kellene latnom egy ilyen vinyonal. THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged