- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SiDan
tag
Üdv!
Nemrég vettem új vinyót, minden zsírul ment, amíg a régit el nem adtam mellőle. Ma adtam túl rajt; próbálom indítani a gépet, s bootoláskor a következő hibaüzenetet kaptam/kapom: "Disk boot failure, insert system disk and press enter". Tisztában vagyok vele mit jelent ez magyarul, de nem találok rá megoldást. Először is próbálkoztam egy c-mos reset-tel, miután ez nem segített rajt, megpróbáltam másik Sata csatlakozó(k)ba is, de semmi változás. (Természetesen merevlemez van első helyre állítva bootoláskor.) Tudnátok vlm megoldást erre, vagy muszáj leszek formatálni a c-t, s új xp-t felrakni?
Esetleg lehet az a gond, hogy lényegében nem létezik c meghajtó, mert az az előző "vinyómé" volt, s erre csak h jutott, mint system partició?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest