Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
liksoft #40955 üzenetére
Az egyértelműség kedvéért, mert lehet, félreérthető voltam: ez a 3TB-os vinyót használom már benne jó pár hónapja egy másik 2TB-os mellett, és eddig semmi gond nem volt vele. Többször bekapcsoltam, írtam rá, semmi gond eddig nem jelentkezett.
Ezért is kérdeztem, hogy az előfordulhat, hogy 9 alkalommal jól kezeli, és 10-ik alkalommal meg elrontja a vinyót? -
NoOne1976
őstag
válasz
liksoft #40951 üzenetére
De pont ez a bajom. Hogy eddig is használatba volt véve. Már 20-szor be és kikapcsoltam ugyanebben a házban, másoltam rá, semmi gond nem volt. Nem arról van szó jelen esetben, hogy egyszer felmásoltam rá az adatokat, aztán kivettem, és most visszatenném.
Amúgy erről a Raidsonic eszközről van szó: [link]
A leírásban az szerepel, hogy "No HDD capacity restriction", vagyis bármit el kellene bírnia. Vagy tévedek? -
NoOne1976
őstag
A helyzet az, hogy ez egy dupla vinyós Icy Box ház. Soha nem fordult még elő vele ilyen. Alapból abban van két vinyóm, és csak akkor kapcsolom be, ha adatot akarok rájuk másolni.
Van egy esatas Sharkoon qiuick bay-em is, annál se fordult elő még ilyen az elmúlt években.
Ezek szerint 3TB-os vinyó külső házakban felejtős? Akkor hogy a fenébe lehet azokat adattárolásra használni? Ha kell, mindig gép szétszed, beszerel, használ, leállít, majd kiszerel paranccsal? Mert ha így van, akkor legközelebb 3TB-os vinyót nem veszek.
Ja, amúgy van 3TB-os WD Redem is, azzal se volt eddig gond, de az általatok írtak alapján be ne merjem rakni a dokkolóba?
Ha jól értem, nincs más lehetőségem, mint lemásolni róla az adatokat, ha sikerül, és újra formázni, majd megint használatba venni?
-
NoOne1976
őstag
Adott egy 3TB-os Toshiba vinyó. Eddig semmi gond nem volt. Ma bekapcsoltam egy külső házban, a W7 kiírta, hogy a fájlrendszert át kell vizsgálni. Fájlkezelőben néztem, bizonyos könyvtárakba nem tudtam belépni.
Elindítottam a Hard Disk Sentinelt, és ezt írta ki:
Mi a baj? És leginkább mit tegyek? A W7 által ajánlott fájlrendszer átvizsgálás megtörtént, de a HDS még mindig ezt írja ki.
Segítsetek, mert most nagyon izgulok az adatok miatt!
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom, hogy mit csináljak
Adott egy 1TB-os WD Green merevlemez. Ezen van az XP. Az alaplapom egy régebbi Abit KN8Ultra. Mind a 4 sata portja használatban van.
A baj az, hogy azt tapasztalom, a rendszer lemezről bármiféle művelet iszonyúan lassú. Ha másolok róla, van hogy 4-8000kbytes/sec-el megy
Gyakorlatilag, mint egy pendrive. És nem kis fájlokat másolok.
Jelen pillanatban is ez a helyzet... Torrent nem megy a vinyón, csak egy winamp és a stream.
Szóval elképzelésem sincs, hogy mi lassíthatja le ennyire a vinyót. Ötletek???
(A többi eszköz normálisan működik. Pl két másik vinyó között tudok 50-60000kbytes/seccel is másolni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged