- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mleslie
tag
Bootolni egy raptorról bootolok, mert végigjártam a dolgot és ugye máshogy nem lehetett. A két WD RE lemezt csíkozva használtam eddig minden hiba nélkül, többször is újratelepítve az xp-t.
Most alaplapcsere volt és az XP-t nem is kellett újrahúzni, viszont csak az egyik RE-t látta. Megcserélgettem a sata kábeleket és azóta egyiket sem látja.
Ugye dinamikus lemezek, és írtak páran hasonló dologról, csak sehol nincs leírva, hogy miként lehet megszüntetni azt a jelenséget, hogy olvashatatlannak jelezze a két lemezt! -
mleslie
tag
Az alábbi gondom lenne:
Volt egy szoftveres raid tömböm két WD raid edition HDD-vel.
Eddig minden alkalommal amikor pl. újratelepítettem a Windowst (XP) minden további nélkül újra látszódtak és tudtam használni.
Most sajna alaplapot cseréltem és bár a windows újratelepítés nélkül megy, a két lemezből csak az egyiket látta a gép. Aztán elkezdtem cserélgetni a sata kábeleket rajtuk, hogy hátha az a gond, de csak annyit értem el, hogy most már egyiket sem látja... frown.gifMindössze 3 lehetőség van a lemezeknél: "konvertálás alaplemezzé", "tulajdonságok" és "Súgó"
A tulajdonságoknál ki is írja, hogy melyik lemez az, de csak annyit ír róla, hogy olvashatatlan.Mit tehetnék, hogy újra lássa a gép a raid tömböt?
A Hard Disk Sentinel is látja egyébként a 2 vinyót és hiba nélküliek szerinte.
Miért nem tudja az xp olvasni őket, ha látja mindkét lemezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged