- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Van egy Samsung F1 500Gbos vinyóm. Játék közben megfagyott újraindítottam behozta félig meddig a win7-et, de nem akart normálisan betöltődni. Újraindítottam, aztán pedig nem is akart be bootolni winyóról CD/DVD-t kért. Kinyomtam a tápot és úgy indítottam el, sikerült behozni az Ubuntut és ott rögtön írta, hogy a winchester meghibásodott. Az everest valami B8-as ID-s attribútumot mond hibásnak, és az is azt írja, hogy adatvesztéssel járhat. Mehet vissza gariba igaz? Jah és utána bejött a win7 is. Játék is elindul és azóta nem fagy... de a win7- is kidob üzit időközönként, hogy az adatokat el kellene menteni!
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Volt egy áramszünet és azóta teljesen romon van a gépem. Újra kelett rakni a windows-t kb vagy 3x raktam újra mert mindíg baszakodott :S Most sikerült újrarakni csak az a baj, hogy nem tudok felrakni egy csomó programot mert mindíg kiír valamilyen hibát. Az meglehet hogy a vincseszter sérült??
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest