- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
crylicious
lelkes újonc
Sziasztok!
Az alább vázolt helyzetben kérem segítségetek.
Nemrégiben vásároltam egy Samsung 860 Evo-t, a kb. 5 éves HDD-m mellé. Win10 telepítésénél csak az SSD volt bekötve, majd utólagosan kötöttem be és formáztam a régi HDD-t. Ment is minden szépen rendben, amíg el nem kezdte a gép produkálni azt, hogy ha a régi HDD-n lévő adatokat akartam megnyitni, akkor belassult a gép. Aztán rá pár napra már volt, hogy a "Fájlkezelő nem válaszol" felkiáltással beakadt. Rá pár napra pedig bebootolni sem volt már hajlandó a rendszer, csak ha lehúztam a régi HDD-t. Van valami ötletetek ennek orvoslására? Köszönöm előre is! -
crylicious
lelkes újonc
válasz
King Unique #50729 üzenetére
Végülis megoldódott. A probléma az volt, hogy egy frissítés hiányzott neki. Ezt követően mindenhol láthatóvá vált a HDD. Köszi a helpet, szuperek vagytok!
-
crylicious
lelkes újonc
válasz
King Unique #50726 üzenetére
BIOSban látszik a SATA eszközök között. Lemezkezelő, HDD Sentinel és az Eszközkezelő viszont nem látja. Külső partíciós programot kellene próbálnom? Tudtok ajánlani egyet?
-
crylicious
lelkes újonc
Sziasztok!
Kis segítségre van szükségem, remélem jó helyen érdeklődöm. Adott egy vinyó, amit a mai napig használtam win7 alatt. Ma vettem egy ssd-t és felraktam rá a win10-et. Ezután gondoltam, hogy visszakötöm az eddig használt hdd-t és formázom, de a lemezkezelő egyáltalán nem látja. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 1 Tb-os NVME-k
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged