- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbkzndrs
tag
Sziasztok!
HDD anomáliával fordulnék hozzátok. A tegnapi nap folyamán takarítottam (pasztáztam) és újratelepítettem a gépemet.Háttérinfó1: Újratelepítéskor minden rendben zajlott leszámítva, hogy a hangkártya driver félúton feladata a telepítési folyamatot és újraindítani azt nem tudtam. Találtam egy másik drivert ami jó volt hozzá, de előtte a filerepositoryból force deleteltem a korábbi drivert. A hangkártya jól működött ezután.
Háttérinfó2: a takarítást, portalanítást porszívóval csináltam
Probléma: a szokásos programok telepítésének vége fele megakadt egy letöltés amely a HDD-re ment, fájlkezelőben nem válaszolt sok ideig a mappa ahova a letöltés zajlott ezért force restartoltam a gépet. Restart után a D meghajtó amely a HDD volt korábban nem jelent meg és azóta sem látszik és másodpercenként nagyon halk cicergő hangot hallat a vincseszter, de érzem, hogy "mozognak" benne az alkatrészek.
Készítettem videót, lehet rajta hallani halkan a ciccegést amely korábban nem volt jelen szerintem. A HDD elromlott? Ha igen puszta véletlen, hogy pont most, 6 éves éppen az eszköz vagy valamely korábbi hibából adódóan (porszívó vagy driver törlés)? Érdemes-e javítani, nem volt rajta semmi fontos infó pont az újratelepítés miatt?
Annyi upadte van, hogy másik SSD-vel működik ez a kábel és a hardversentinels program nem nyílik meg amíg be van dugva a hibás HDD. Továbbá ha nincs bedugva akkor 10x gyorsabban bootol a gép valamint a BIOSban sem látszik a hdd. Nincs rajta semmi fontos adat pont az újratelepítés miatt. Szerintetek lehet javítani és ha igen hol vagy ez ennyi volt?
WD purple 2TB 6 éves darab.
Köszi a segítséget
Videó
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest