- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Komoly gondom lenne.
Adott egy 40gb seagate barracuda sata winyó.
Egyik nap játékot telepítettem rá ami közbe alvóba ment a gép. Elmentem itthonról és mire visszaértem már aludt. Sajna visszakapcsolásnál kifagyott és mivel nincs a gépemen reset így power offoltam. Mikor visszakapcsoltam, csak 2 perc után látta a hdd-t de semmi adatot róla csak hogy (helyi lemez D). Megpróbáltam belemenni de 10 perc töltés után "sajátgép nem válaszol" és fagyás. Másik gépben szintén így viselkedik. Biosba látja a méretet és a típust csak win alatt nem. A hdd nem érdekelne mert van itthon vagy 5 belőle de nélkülözhetetlen adatok vannak rajta számomra így hozzá kéne férjek. Van valami tippetek hogy mit csináljak? Ontrack recovery? Live linux alól nézzek rá vagy mi? Olyat nem szeretnék amivel az adatokat vesztem. Előre is köszi.Win 8 32bit
-
Rivaul
addikt
Mennyi az esélye hogy egy seagate noti winyót használni is tudjak ha azon valami pass van? Ki lehet azt nyitni? Így adják el s jó áron is van csak ha jól tudom van olyan hdd-pass amit max kővel török fel.
-
Rivaul
addikt
válasz
demagóg #31211 üzenetére
Nagyjából értem amit mondasz csak azt nem tudom hogy ez ellenem szól vagy az alap helyzetet akarod jobban megvilágítani. Nincs mindenkinek annyi pénze magánemberként hogy cégeket keressen. A kidobás volt a lehetőség vagy az otthon szétszedés. Erre ment a lehetőség felajánlása. Nem én javítom ha nem tűnne fel. Egy rakás zene, film stb nem ér annyi anyagi ráfordítást mint egy cég amit kér. Viszont a hiányát megérzi az ember. A kidobásnál jobb. Ezért van itt ez a fórum hogy felvessük a lehetőségeket...
-
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
Silentfrog #30948 üzenetére
Nem vagy köteles. A garancia az adott termékre él ha nem kell az akkori ára akkor egy másik 2 terás winyót kell hogy adjanak.
-
Rivaul
addikt
válasz
Silentfrog #30946 üzenetére
Ha van olyan még elfekvőbe náluk s nem javítják akkor kapsz egy olyat. Amennyiben nincs náluk olyan akkor kategórián belül kell cserélniük. Vagy felajánlják az akkori vételárat amit jelen esetben elutasíthatsz.
-
Rivaul
addikt
válasz
Silentfrog #30944 üzenetére
Sztem semmi esélyed nincs rá. Vannak itt ph-n akik vállalnak adatmentést lehet előbb oda kéne vinned s utána gariztatni. Nem tudom hogy ez működik e így de megérdeklődném.
-
Rivaul
addikt
válasz
padi68 #30935 üzenetére
Ontrack easy recovery. Sokszor használtam még számos formázással eltüntetett adatot is visszahoz. Viszont erre is vonatkozik amit mondtam az újraírásról, így azt a részt messze kerüld el amíg vissza nem hozod amit szeretnél. Több gigás tartalom esetén az egész partíció is kerülendő lehet. Ezen kívül alapból másik partícióra csináld a visszaállítást is.
-
Rivaul
addikt
Ha a 250 már 50-re fogyott akkor az max annyira jó hogy felteszel rá valamit amit szeretnél megtartani s a fiókba száműzöd. Semmi fontosat ne tegyél már rá. Valószínű amiatt van a késésed is mert a gép birkózik vele.
dareeeHdd sentinel szerint minden rendben vele? Ha a gépnek is problémásabb akkor nem árt ránézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest