- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
@lx
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy kis merevlemez problémám, és kéne egy kis segítség.
Vettem egy WD 1 terrás merevlemezt (Pontos típusa WD 1000 GB Caviar Green IntelliPower 32MB) kb. 1 hónappal ezelőtt, nagy nehezen leformáztam az EASEUS partition master nevű progival. Minden szép és jó volt, másolgattam rá oda-vissza a HD sentinel nem látott semmit egészen mostanáig. Videókártya drivert telepítettem és dobtam egy restartot. A restart után pedig ez a kép fogadott. A sajátgépben illetve total commanderben nem látható a vinyó csak a sentinel illetve a particionáló progi látja. Teljesen olyan mintha egy szűz merevlemez lenne ami particionálásra és formázásra várna. Mi a rák baja lett a lemeznek? Van-e esetleg egy olyan progi amivel az adatokat (kb. 500gigányi) esetleg lementhetném róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest