Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
King Unique #51323 üzenetére
Szia. Ismét köszi, pont ezt olvastam én is tegnap este microsoft support tanácsoknál. A személyazonosság nem jött be, de amint leszedtem az avastot (free) hirtelen meg is oldódott minden probléma. Köszönöm azért a segítséget, gondoltam visszajövök és beírom, hátha másnak is lesz majd ilyen gondja. 3 nap guglizás és a tanácsotok alapján megoldódott. Köszi mégegyszer.
-
grigo
őstag
válasz
King Unique #51313 üzenetére
Köszi a segítséget.
2,5-es verzióról van szó, gyári kábellel használtam csak mindkét gépen. 28-as hibakód (illesztőprogram). Viszont frissíteni nem sikerül: "windows talált illesztőprogramot de a telepítés során hiba történt. Hozzáférés megtagadva" Keressem fel a gyártó oldalát ahol semmi sincs. Próbálok keresgetni manuálisan hozzáadni drivert de egyelőre nem találok. Az eltávolítás újraindítás és újra felismerésen már túl vagyok, ezzel kezdtem. -
grigo
őstag
Sziasztok. Van egy régi Maxell e-series HDD-m, 3.0-ás amin régi fotók vannak, amiket már nem használok (jellemzően raw) viszont most kerestem volna egy régi képemet és az eszközt nem akarja felismerni a gépem. (win10 64 pro). Érdekes módon az asszony gépe felismeri, tehát a fájl meg megvan, viszont most már idegesít, hogy mi a fene baja lehet. Elvileg a drivereim frissek.
Az eszközkezelőben először nem írja ki csak hogy ismeretlen eszköz, ha eltávolítom akkor kiírja, hogy milyen eszköz de miután megpróbálom frissíteni utána megint ismeretlen eszköz lesz. Lehet még megpróbálom a másik gépen lementeni az adatot formázni és úgy megpróbálni bár nagy reményeim nincsenek. Esetleg valakinek bármilyen ötlet?
kép1 kép2
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest