Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz
djculture #30736 üzenetére
Talán, de én nem veszek, elég a riasztóban pótolni az óccó aksikat azokat is 3-5 évente. Tudom nem 1 eget verő összeg. De akkor a gyerekeim gépe, a "lapos TV" vel mi legyen? akkor már ide sorolva a nejemet is mert munkagépe van már 30-40-E.Huf. a nagy védelem.
20.éve, hogy 1 dobozban 220v.relé, az a "nagy" fekete került beépítésre. Rajta kikapcs és behúzásra, indításra 1 nyomógomb és dug aljzat. C-64 - A1k2 monitor stb. erről kapta az áramot abban az időben. Később kiraktam a szobából mert vagy por v. kontakt miatt lett 1 alaphangja ami zavaró lett. Nos nem egyszer ejtett a relé, védve a cuccaimat és nem csak viharban. Nem durrant, puffant, füstölt semmi, csak leoldott.
Az én házamban 2x járt villám, aki volt katona és hallotta a kézigránátot 20 m-ről az tudja miről beszélek. És ez csak a hang hatása volt. Azt csak mellékesen, hogy drót a falban, kötéseknél is pörkölődött. Örültem, Tűó létemre anno nem kellett a házamat oltani.
Az esetek óta a hivatalos lakásriasztó is dug villával szerelt, hogy függetleníteni tudjam legalább mikor itthon vagyok. Azt csak 1 szer küldte el a villám, ki is fizette a biztosító. Sz. volt 1-2 eset amiből tanultam. Nem kell semmi szir.sz@r, vihar jön, kihúzni mindent. -
talpas
aktív tag
válasz
Freeman007 #30723 üzenetére
Igen. Ekkor szeret a túláram is megjelenni a hálózaton. Nekem 1x 1db.samu 250-es szántott 1 "kicsit" de életben maradt. Sajnos ki kell jelenteni /én véleményem/, hogy a csicsa-hyper-super-harisnyás tápoknál sem oldották meg az azonnali lekapcsolódást, annál a 2 mp-es kimaradásnál. 1 gyors relé nálad is segített volna.
De azt tudni kell, viharban kikapcs. és ha lehet kihúzni még a dug aljból is. -
talpas
aktív tag
válasz
swoody #29868 üzenetére
Elég tömör kérdés.
Van itt minden. Ráadás, hogy szinte minden infót megkapsz ami az SSD re vonatkozik. -
talpas
aktív tag
-
talpas
aktív tag
válasz
all6atos #29640 üzenetére
És előtte nem volt ez a hang?Ki nyúlt bele a gépbe?
1-re A kb.rögtön-t akkor csak Te tudod, mi csak sejtünk 1-5-10 p....Kezd elölről!. driverek stb. települtek?. És csak sorban.Nem frissít W7? Üzenet van? Mi az, hogy ablak kifagykép megmarad? BSOD?újraindul magától? Hőmérsékletek?
2.-re Nekem hűtés vent. hibának tűnik. Ha a HDD. lemeze ezt a hangot adná pld. csapágy miatt, akkor azt fizikailag sem élné túl a lemez felülete.
És ne használd azon a felületen. -
talpas
aktív tag
válasz
conanabarbár #28987 üzenetére
HDD Regenerator.
Ha csak itt a keresőbe javítást írnál akkor..................talál is. -
talpas
aktív tag
válasz
Bulcsu1979 #27754 üzenetére
Nem.
HDD Regenerator lefoglalja ha nem formázható /szerinte/ a sérült terület. De semmi más javító progit ne eressz rá később. És ez nem javítás. Inkább a további használati idő kitolása. -
talpas
aktív tag
válasz
legiaap #27708 üzenetére
Ezek a kis 1,8"-HDD-k nem úgy működnek ám ahogy mi gondoljuk. Sejtem ez is az.
Az én Samum pld. nem bootolható. Itt a kis HDD elektronika ami bekavar.V.szinű újraindításkor van 1 rezet a portokra.BIOS-ban meg kellene keresned a porta tett HDD-t. Ha nincs a meghajtók között akkor keress rá még az USB portok felderítése, bekapcsolása, bootolás. Vagy valami hasonló mintha az USB-n lévő pld.pendr.-ról akarnál bootolni. A samu nekem is az usb-k között található. 1,5Tb. külső, USB házban lévő HDD.m viszont a DVD,rendszer HDD. listában van. Ami bootolható és újraindításkor is mindig látható. A win ben, ha még mindig nem látja akkor 1 hardware felderítés rendszer eszközökben. Ha így sem akkor marad az alaplap ill. driverek frissítése és a WD-nél is érdeklődni, szétnézni. Több ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest