- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
all6atos
tag
válasz
talpas
üzenetére
Hello!
Akkor kicsit bővebben:
Egy hibátlan Lenovo R400-ba lett cserélve, általam, a gyári 160-as a korábban említettre.
A W7 telepítőben volt formázás opció, ami <1 perc alatt végzett, megcsináltam 2x is, mert ennyi idő alatt semmit sem csinálhatott.W7 felment rendesen, kb. 30+ perc alatt. Driverek is felmentek, kivéve a wifi-t, mert aláírás problémára hivatkozva a Win letiltotta a gyári inteles drivert... Ha, visszarakta a Microsoft verziót, akkor már elvileg működött (be volt kapcsolva), de mégse tudtam hálózathoz kapcsolódni (mintha ki lett volna kapcsolva...).
Egy-két program(gyári szoftver, hgst diag. progi) telepítése is felakadt ~10 percig is akár, eltávolítás->újra <1 perc.A frissítések keresése gombra nyomva eddig csak gondolkozott (kifagyott az ablak), most már azt írja, hogy az alkalmazás nem is fut, indítsam újra a gépet, ami term. nem segít. A windows defernderrel is u.e. van (nem tudom bekapcsolni).
Nem valószínű, hogy vírus lenne, nincs arra utaló nyom. Néha felugrik a hangja olvasáskor pár mp.-re, de 90%-ban csendben ir/olvas.A hangot pedig igen is a HDD adja ki, olyat, mint a korábban linkelt videóban.
Írtam rá, olvastam rá, random r/w teszteket is csináltattam, de semmi, még rázás közben sem.Nem a géppel van gond, vagy a szoftverrel (hőm. ok, teljesítmény ok, nincs kék halál, se úraindulás, ugyan ez a rendszer van fent öcsém t420-asán kb. 2 hete), hanem
1, vagy a formázás hiánya miatt instabil a tárolt adat, ezért rosszalkodik a win.
2, vmi mas gebasz is lehet mechanikailag, amit a hdsentinel nem mutat ki.A 160-ast visszarakva minden OK, most is arról írok.
Ha mozgatom akkor a perdület miatt ellenál, és lehet, hogy az erő hatására kimozdul egy picit és berezonál, de még nem eleget, hogy összeérjen a fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő