Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• exoszajzbuk

csendes tag

válasz liksoft #3719 üzenetére

Az, hogy rendszergazda, kimerül abban, hogy rendszergazdai fiókja van a számítógépen. Egyébként ha lehet még laikusabb mint a barátom. Oka pedig nincs rá, hogy ne tudjanak írni a vincseszterre, egyszerűen ő sem tudja, mi a baj.

Ez a két lehetőség (jogosultsági kérdések, hibás meghajtó) merült fel bennem is, éppen ezért kérdeztem, hogy _konkrétan_ hol lehet windózban egész meghajtóra terjedő jogosultságokat állítani. Ugyanis ilyen beállítást itthon nem találtam. Ha tudnám, hogy hol lehet ezeket állítani, kiszűrhető (vagy még jobb esetben orvosolható) lenne ez a fajta hiba, vagy pedig legalább biztosra lehetne mondani, hogy a drive rossz.

Köszönöm, hogy időt szakítotok rám:
    OBrien

• exoszajzbuk

csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, a helyzet a következő: egy kedves barátom külföldön tartózkodik, és a magával vitt vincseszterre nem tud írni, se róla adatot törölni. A messzi távolból nem tudok neki segíteni, mert ilyet még sose tapasztaltam. Az alábbi körülmények adottak:
    - 80 gigas 2,5"os Samsung vincseszter
    - VIPower külső rackben
    - a gépen amin használja(ná) WinXP van, de nincs rendszergazdai jogosultsága a felhasználói fiókjának (hátha ez fontos)
    - csatlakoztatáskor a gép felismeri, olvasni tud is róla, de írni/törölni nem
    - viszont bármilyen más külső, usb-n csatlakoztatott dologra van írási joga (mp3 lejátszó, pendrájv)!

Ha van valami ötletetek, hogy mi okozhatja ezt az írásvédettséget, vagy pontosan milyen beállitások megtételére kéne megkérni a gép rendszergazdáját, kérlek osszátok meg velem!

Előre is köszönöm a válaszokat, további szép estét kíván:
    OBrien

Új hozzászólás Aktív témák