- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Eltört a vadiúj HDD-m Sata tápcsatija. Működik, de nagyon félek lehúzni a kábelt róla, nehogy egyszercsak megunja a dolgot.
Tudtok valami megoldást arra, hogy megjavítsam vagy esetleg tudtok hazai beszerezhetőségű csati toldót, hogy ne a HDD saját csatiját bántsam amikor csatlakoztatom, hanem a toldóét? Nem kábelesre gondoltam, hanem valami sima csati anya-apa toldóra. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Milyen olcsó, akár barkács megoldást tudnátok ajánlani egy HDD lecsendesítésére?
Az alap motorhangja zavar, nem a kerregés vagy a rezonálás. A gépem többi része szinte teljesen halk és zavar hogy amikor nincs lekapcsolva a HDD (5 perc üresjáratra van állítva a lekapcsolódási ideje) akkor surrog nekem ott valami -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy linux install majd uninstall után most W10-ben HDD sokkal lassabb lett mint előtte?
Újra lett formatálva a HDD, a partíció is új. Sentinel, chkdsk rendben találta a vinyót. Minden lassabb mint régen, a formatálás is 2x annyi időbe telt. Mi lehet a baj? -
Melorin
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #41408 üzenetére
De a baj az, hogy percenként akár többször is csinálja.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Néhány napja telepítettem fel újra a win 8.1-et SSD-re. Telepítés után csatlakoztattam a HDD-t.
Azóta sokszor kattogást hallok a HDD-ből, mintha bekapcsolgatná a windows ahányszor elszeretném érni, holott 20 percre van állítva a HDD kikapcsolási ideje.
Előtte semmi ilyet nem tapasztaltam. Annyi változás történt, hogy új alaplapra váltottam.
Mi lehet a baj?
Próbáljam esetleg kikapcsolni a SMART-ot a biosban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest