- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombavadasz
tag
Korábbi hozzászólásokban olvastam, és rákéredznék, akkor hogy teljesen tiszta legyen.
Ha 2 winchester van a gépben, egyikre telepíteném a windowst, akkor a másikat vegyem ki, vagy kössem ki a telepítés idejéig, és utána vissza kötni?
Ha igen, miért kell így eljárni? A windows miért nem tudja lekezelni a 2 hdd-t egyszerre, úgyhogy az egyiket telepítem. (ugyanaz a file rendszer) -
gombavadasz
tag
válasz
liksoft #5624 üzenetére
"Így távolról nem látok bele a partíciós táblába és a hozzá tartozó adminisztrációba, így nem tudom megmondani dinamikus, vagy adminisztrációban sérült."
Ezek szerint szerinted sérült lehet?
Én bízom benne,hogy nem, sima win xp felrakás volt, és vmiért nem látja a winyót. Vagyis formázni akarja. Az a gond, nem az enyém, hanem ismerősömé.
-
gombavadasz
tag
Sziasztok!
Az lenne a gond, hogy van 2 hdd-m, egy 80as és egy 160as.
160asra áttettem mindent ami kellett a 80asról, mert a 80as tele volt szeméttel
újra raktam rá a windowst, és most újratelepítés után a 160asat nem hajlandó megnyitni, formázni akarja, ha a nem formázra kattintok, akkor meg kilép, és nem nyitja meg, pedig azon van minden mentett adat.Eddig a köv. tanácsokat kaptam: lehet,h más fájlrendszer van rajta (ezt kizárom mind2 ntfs)
- lehet, h optikai meghajtónak ismeri fel
-lehet, h nem aktív meghajtó ( part. magic-ben állítsam át)A legfontosabb viszont az lenne,hogy semmilyen adat ne vesszen el, mert az nagyon nagy gond lenne!!!
Vmilyen particio doctor nevű program lefuttatását is tanácsolták, de nem találtam meg a keresőben, hogy mi is lehet ez? Tudja esetleg vki mi a progi neve,és honnan tölthető le?
Illetve a hibára vki segíteni?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest