- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #54678 üzenetére
Jaja, nekem is nagy kő esett le a szívemről. Így megúsztam 3400 ft-ból.
Viszont a jövőre nézve el kell gondolkodnom egy új külső HDD vásárlásán és az adatok átmentésén, mert csak 10 év feletti korú szerkezetről beszélünk. És bármikor feladhatja a harcot.Nem tudom az mennyit számít, hogy igazából 'normál' HDD-ként van használva, tárolásra. Nem másolgatok jobbra-balra mindent meg nem hurcolászom.
-
válasz
King Unique #54672 üzenetére
A tápadapter volt a hibás. Igaz, a boltban nem működött amikor csak az új adapter volt bedugva. Itthon viszont az USB-t is bedugva életre kelt a HDD.
Köszi a segítséget!
-
válasz
King Unique #54672 üzenetére
Köszi! Ezeket szépen végigpróbálom.
-
Sziasztok,
Van egy jó pár éves Samsung M3 Station külső HDD-m. Egészen pontosan ilyen.
Korábban is akadt már rá példa, hogy nem 'kapcsolt be'...azaz nem pörgött fel bekapcsoláskor és nem villogott a visszajelzőfény. De utána magától megjavult és hónapokig nem jött elő a dolog.Pár napja megint ezt csinálta és alig akart visszatérni az életbe. Megint mágikus módon gyógyult meg. Tegnap este óta viszont totál döglött...már nem hajlandó öngyógyításra.
A tápkábelen lévő 'doboz' meleg...tehát gondolom addig eljut a nedű....csak az utána következő kábelrészen lehet a gond.Vagy totál kipusztult? Kihúztam, visszadugtam...próbálkoztam ilyen voodoo dolgokkal...de semmi. Lemezkezelőben sem látni. Érintkezési hiba remélem....
Csak szétszedéssel lehet próbálkozni? Hogy keressek hozzá kábelt?
-
válasz
King Unique #51739 üzenetére
Bocsánat,hogy élek.
-
Megoldódott. A lemezkezelésnél kellett hozzárendelnem betűjelet.
Most már minden meghajtót látok és a Winfos is jól működik. Tényleg köszönöm szépen mindenkinek!
-
válasz
King Unique #51735 üzenetére
Elolvastam. Meg is csináltam ahogy írtam a gyorsindítás kikapcsolását, mégis semmi. Akármit nyomkodtam nem engedett a BIOS-ba. Most annyit sikerült elérnem, hogy ismét felraktam a Windows-t úgy hogy csak az SSD volt a gépben. Eddig minden működik...szépen frissítget. Viszont amint belekerült az 1TB-os új HDD ami ugye a korábbi (szűz) telepítésnél benne volt...azt megint rendszernek fenntartott cuccként írja. Most szépen formázom,ill. particionálom. Remélem így megoldódik. Köszi a segítséget.
@pjen: Köszi neked is.
-
válasz
King Unique #51733 üzenetére
Mint utóbb kiderült...a D: meghajtó az USB stick volt amint a Windows volt. Tehát a normál gépben lévő HDD totál nem is látszott....
Most viszont elcsesztem az egészet. Mert felpattintotta a Windows-t ismét...de nem települt a fele sem annak ami először.Közben kikapcsoltam a gyors indítást is...de így se jelenik meg a lehetőség,hogy BIOS-ba lépjek...ugyanolyan gyors. Azt hiszem feladom és sírok.
-
Na, most kivettem a HDD-t. Indul a Windows....tehát akkor az SSD-n van...vagy mégsem?
Mert az SSD-n nem látok Windows könyvtárat.
Most viszont nem tudok belépni a BIOS-ba...amikor indul a gép. 5 mp alatt a Windows képernyő fogad. -
-
Sziasztok,
Ma érkezett meg az új PC-m. Előre összeszerelt gép..ne kövezzetek meg miatta.
Nekem elég. Egy Asus ROG PC-ről van szó. Papíron 128GB-os SSD-vel és 1TB HDD-vel érkezett. Rögtön rádobtam a Windows10-t USB-s telepítéssel. Most látom, hogy az 1TB-s cuccból csak kb. 300megát mutat. Ennek mi lehet az oka? És azt is 'rendszer számára fenntartott D:' név alatt. Az SSD-n van a Windows pedig...ami a C: meghajtó. Fura... Remélem érthető volt.
Köszönettel,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest