- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
válasz
Doky586 #51385 üzenetére
Csak h teljes legyen a történet: haverom laptopjáról van szó, amin túl lett hajtva a kijelző, egyik pánt el is tört, utána a kijelző hol ment hol nem, attól függően milyen pozícióban volt. Utána már csak külső monitoron ment, utána meg teljesen leállt a gép. Egy sufniszervizbe lett leadva, két hét szarakodás után kicserélték a két pántot 22e forintot akartak érte kérni, majd közölték h az alaplap elromlott, kuka a gép, nem éri meg megjavítani. Végül a 22e ft nem lett kifizetve, csak egy jelképes 3e ft. (btw hiányoztak csavarok a notebook talpa alól, a dvd meghajtó rögzítő cuccról is, a másik rögzítője el volt törve, .. minőségi szerviz)
Ezután kaptam meg én h legalább az ssd-ről az adatokat lementsem, mondtam magamban ez 5p meló lesz, van külső hdd boxom, hát nem.
Ata jelszóval nem hinném h zárva lenne (full basic laptop, basic felhasználóval)... vagy ez eredményez ilyet h ha bedugom satan akkor konkrétan el se indul a gép, de annyira el se indul, mintha a tápra se lenne rákötve?
Én egyébként azt se tudom valahogy elhinni h egy túlhajtott kijelző - pánttörés alaplap és ssd halált jelentsen, vagy létezik ilyen? Ez előtt a gép hibátlanul működött, csakis asztalon volt használva, nem volt cipelve, dobálva.Sajnos futó win alatt nem tudom kipróbálni sata kábellel jelenleg.
-
1Laci
tag
válasz
King Unique #51382 üzenetére
Köszi szépen srácok a gyors válaszokat és tippeket!
Nincs hibakód, nem ismeretlen ezközként jelenik meg sajnos, próbáltam eltávolítani - újraindítani és bedugni, semmi.
Próbáltam egy másik HDD-vel, másik SSD-vel, mindkettővel működött a box, másik usb portot is próbáltam, sajnos eredménytelenül.
Rádugtam a sata-ra, a gép el se indul, egy fél másodpercre bevilágít az ON/OFF gomb és ennyi, a ventik se pörögnek fel. Gondolom ez az SSD halálát jelentiszerk.: nincs third party vírusírtó se a gépen.
-
1Laci
tag
Csak egy darab sata3 kábelem van a gépemen, simán csak cseréljem ki az ssd-vel amiről jelenleg bootol a gép?
-
1Laci
tag
Sziasztok!
Adott egy 17"-es HP laptopból 256gb-os SSD-vel (ami valamiért fura sata2 átalakítóval volt bekötve a gépbe), a notebookban elvileg az alaplap elszállt.
Kivettem a gépből az SSD-t, h majd kimentem belőle az adatokat egy külső HDD box segítségével. Rákötöttem az én gépemre, és hát a disk managementben meg sem jelenik normálisan:
A "P" jelzésűnek kéne lennie a kimentett SSD-nek. Guglizás után mindig csak ugyanazt olvastam körbe-körbe, hogy vagy formátozzam (nem is lehet, nem is akarom), vagy pedig assignoljak neki egy "betűt", az van, direkt meg is változtattam, persze nem segített.Mit lehet ezzel kezdeni? Az átalakító jó, van itthon egy régi 2.5"-os HDDm, ill. egy samsung 850-es ssd-m, mindkettővel tökéletesen megy. Ha a sajátgépben rákattintok, csak ezt dobja fel:
szóval nem is az adatmentés a probléma, de h nem ismeri fel a gép.. elszállt az SSD?
Valakinek valami tipp erre esetleg?Köszönöm előre is!!
Üdv. Laci -
1Laci
tag
válasz
Balathruin #39867 üzenetére
Elfelejtettem odaírni... azokkal együtt annyi
-
1Laci
tag
Hali, C meghajtón levő fájlok mérete cca. 100GB, C meghajtó mérete 244GB, üres 83.5GB.
Maradék 60GB-al mi van?KÉP
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged