- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
King Unique #49766 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a sötétebb még nem rossz, de azért nem is megnyugtató, hogy egy teljesen új merevlemeznél ilyesmi jön elő. Az ellenőrzés alatt a gépen semmi más komolyabb dolog nem futott, csak a Windows folyamatai, az Eset Smart Security, az Asus AI Suite és a távoli asztal kapcsolat, amin keresztül időről időre ránéztem az ellenőrzés folyamatára a másik gépemről.
Lefuttattam a Western Digital saját programjának hosszabbik tesztjét. 5 óra 53 perc alatt végzett és nem jelzett hibát.
Mellékelek egy képet a SMART értékekről.
Van még esetleg bármi tanácsod vagy ötleted?
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő:
Vettünk egy 2 TB-os WD Blue WD20SPZX 2,5 inches merevlemezt. Első körben egy Ridsonic IB-231StU3S-G eSATA külső házba tettem és úgy csatlakoztattam a géphez (az adatlapomon megtalálható LGA 1155 alapú konfiguráció). Megtörtént az inicializálás a Lemezkezelőben GPT-re. Ezután a HD Sentinel 5.30.3-as verziójával indítottam rajta egy lemez felület újrainicializálást. Ezt követően lefeküdtem aludni és másnap reggel azt láttam, hogy a gép a BIOS képernyőnél áll, azzal az üzenettel, hogy az Anti Surge funkció újraindította a gépet. Kikapcsoltam a funkciót a BIOS-ban, majd beszereltem a gépbe a lemezt és ismételten elindítottam rajta a korábban említett HD Sentinel tesztet. A következő eredményt kaptam 39 órával később:Kellene aggódnunk emiatt? Ez utalhat valami később jelentkező problémára? Még benne vagyunk a 14 napban, el tudunk állni a vásárlástól.
Minden segítséget előre köszönök szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged