Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ðávid

aktív tag

válasz King Unique #49766 üzenetére

Igen, azt tudom, hogy a sötétebb még nem rossz, de azért nem is megnyugtató, hogy egy teljesen új merevlemeznél ilyesmi jön elő. Az ellenőrzés alatt a gépen semmi más komolyabb dolog nem futott, csak a Windows folyamatai, az Eset Smart Security, az Asus AI Suite és a távoli asztal kapcsolat, amin keresztül időről időre ránéztem az ellenőrzés folyamatára a másik gépemről.

Lefuttattam a Western Digital saját programjának hosszabbik tesztjét. 5 óra 53 perc alatt végzett és nem jelzett hibát.

Mellékelek egy képet a SMART értékekről.

Van még esetleg bármi tanácsod vagy ötleted?

• Ðávid

aktív tag

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő:
    Vettünk egy 2 TB-os WD Blue WD20SPZX 2,5 inches merevlemezt. Első körben egy Ridsonic IB-231StU3S-G eSATA külső házba tettem és úgy csatlakoztattam a géphez (az adatlapomon megtalálható LGA 1155 alapú konfiguráció). Megtörtént az inicializálás a Lemezkezelőben GPT-re. Ezután a HD Sentinel 5.30.3-as verziójával indítottam rajta egy lemez felület újrainicializálást. Ezt követően lefeküdtem aludni és másnap reggel azt láttam, hogy a gép a BIOS képernyőnél áll, azzal az üzenettel, hogy az Anti Surge funkció újraindította a gépet. Kikapcsoltam a funkciót a BIOS-ban, majd beszereltem a gépbe a lemezt és ismételten elindítottam rajta a korábban említett HD Sentinel tesztet. A következő eredményt kaptam 39 órával később:

Kellene aggódnunk emiatt? Ez utalhat valami később jelentkező problémára? Még benne vagyunk a 14 napban, el tudunk állni a vásárlástól.

Minden segítséget előre köszönök szépen! :R

Új hozzászólás Aktív témák