- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
spista222 #23119 üzenetére
jó, töröltem a partíciót amit létrehoztam, majd csináltam win telepítőjével, megformáztam, de ugyanaz, nem windows kompatibilis partíció...
már lassan kezdem azt hinni nincs semmi gond a winyóval...
egyébként új UEFI biosos lapom lett, és memória csere is volt tegnap
nem lehet hogy csak valami bios beállítás miatt cseszekszik a telepítő? -
Fla$hly
aktív tag
válasz
spista222 #23107 üzenetére
töröltem az összes partíciót, újra létrehoztam egy kisebbet a winfosnak, és egy nagyot a cuccokat raktározni
most már a partition magic sem ír rá BAD státuszt, viszont a nyamvadt windows még mindig nem akar telepíteni, ugyanúgy nem windows kompatibilis partícíóként kezeli..
mi a tökömet csináljak már? -
Fla$hly
aktív tag
hello
Elszállt a partíciómról az MBR, emiatt pedig nemtudok rá xp-t telepíteni...nyomattam rá win xp telepítőlemezzel fixMBR-t és fixBootot is, ettől sem javult a dolog.
Mivel lehetne helyrehozni? -
Fla$hly
aktív tag
Hello!
Próbáltam tegnap Win7et telepíteni a gépre, de rossz memória miatt megszakadt, gondolom épp winyó formatálás közben, vagy nemtudom, de miután ma XP-t próbáltam telepíteni, kiírta a partícióra hogy nemtud rá telepíteni.
Kivettem a winyót, rádugtam 1 másik gépre, megnéztem Partition Magic-el, és azt írja az egész winyóra hogy BAD. Hiába van kétfelé partícionálva, nem is mutatja azt, csak az egész winyóra egy BAD státuszt ír sárgával.
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest