- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
erre lehet valami egyszerűbb gyógyír mint a teljes foglalat kiforrasztása és újra cserélése? Sajnos azért vettem ki mert el szeretném adni, így a kókányolás nem megoldás. Gondolkoztam, hogy kókányolok picit és megtartom, de egyszerűen nincs rá szükségem
Vagy esetleg ha valakit így érdekel akkor biztos meg tudunk egyezni, az alkatrész ahogy néztem 1000-1500ft, de nekem nincs rendes forrasztóm és ennél bénábban is forrasztok. (8TB WD Purple)
-
Celithrandi
addikt
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy az mennyire normális ha a WD101PURZ winyóm lényegesen hangosabb adatkezelés közben mint mondjuk a WD80PUZX vagy a WD80EFAX vagy a WD60PURZ winyóim? Nem működési gondra gondolok, első napjától kezdve ilyen és kezd rohadtul idegesíteni.
-
Celithrandi
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a WD101PURZ nál normális hogy lényegesen hangosabb mint a 60PURZ vagy a 80PUZX vagy a 80EFAX? Alapvetően minden ok vele, hibátlanul megy, de baromi hangos a fej ahogy mozog benne.
-
Celithrandi
addikt
Ilyen volt a másik játékom amit most oldottam meg egy hét alatt. Nem látta hdmi-n a win a erősítőmet csak ha az erősítőre kötött projektort bekapcsoltam. Ha kikapcsoltam már az erősítőt se látta. Radeon progiban most végigkattintottam mindent és amikor beklikkeltem hogy asztal klónozása akkor abban a pillanatban küldött egy jelet az erősítőnek és így látják egymást. Nem mintha bármi köze lenne a klónozott asztalhoz az erősítőnek. Alapvetően kiterjesztett asztal volt a projektorral, úgy meg nem látja az erősítőt. Jó kis driver bug. Meg úgy alapvetően a win multi kijelző kezelése is egy hulladék sajnos amit valamiért időtlen idők óta nem bírnak javítani.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #53993 üzenetére
viszont lehet hogy bios gond, most vettem észre, hogy a 17.ei f5 ös bios frissítés után 20.án kijött az f6-os. Gondolom nem véletlen hogy 3 nap után új bios jött.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ricsip #53990 üzenetére
nem mondom, hogy félig nem kínai nekem a report, de semmi meglepőt nem látok benne így elsőre. Viszont ez már kívül esik kissé a tudásomon. Viszont láthatóan az alaplap programja szól bele, mivel ECO modra állítva engedi lekapcsolni a winyókat, más módban nem még ha nem és tűnik logikusnak hogy a processzor tuning program beleszól.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ElektrikusDE #53985 üzenetére
Nem Ő lesz. A hibakeresés miatt raktam fel a HDSentinelt hogy biztosan jól adja e le a win a hdd-k aktivitását, de igazából már megvan a ludas, csak a megoldás nincs meg.
-
Celithrandi
addikt
Tuti ez a megoldás és véletlen se az, hogy kiderüljön, hogy mely giga program vagy bios beállítás a ludas. Beiktatok egy aktív felprogramozott kapcsolót amire leprogramozom hogy mely programok használata esetén mely winyókat indítsa el
Igazából amúgy is inkább a megfelelő programbeli kapcsoló megkeresése helyett írhatnék is egyből egy rendes sata drivert a giga helyett.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ledgeri #53980 üzenetére
bocsi, de tényleg annyi inkompetens válasz érkezik minden csoportban hogy már a falramászok, nem akartalak letámadni. Nos alapvetően amikor a win települt nem voltak a gépben. Majd fel lettek "dugva", beállítottam a leállítási időket de nem kapcsolt le. Ekkor étnéztem a virtmemet és mindent, valamint a feladat kezelőben és hdd sentinelben is figyeltem hogy az adott winyókkal történik e bármi cselekmény ami miatt ébren maradnak de semmi. Biosban nem igen találtam semmit ami satára vonatkozik (gigabyte z690 ud) de még az alap AHCI beállítás sincs a biosban. Viszont arra gyanakszom, hogy valamiért az alaplap vagy az egyik giga program szól bele. Van pl egy olyan giga program, hogy easytune, ahol alapvetően a procit és a ramokat lehet win alól baszogatni. Itt pl ha a procit ECO modba rakom akkor úgy látom hogy lekapcsolja a winyókat (no nem a winben beállított idő után hanem 1-2 óra után). Viszont a giga programokban nem találtam semmi ami a wincsikre vonatkozna. A gépben pedig egész egyszerűen azért vannak winyók mert a gépben van rájuk szükség még akkor is ha mondjuk egy olyan winyóról van szó amin zenét tárolok és csak X naponta hallgatok róla valamit.
-
Celithrandi
addikt
válasz
#12516608 #53972 üzenetére
Win beállítás, de az a gondom, hogy sokszor azt veszem észre, hogy mennek holott rég nem kellene. Alapvetően van 4db adattároló winyóm amiknek igen ritka esetben kellene csak menniük. Eddig ez így is volt ,viszont mióta új win van a gépen lazán "elfelejti" lekapcsolni őket. 10perc inaktivitás után már le kéne lőnie őket.
-
Celithrandi
addikt
Nem teljesen hdd gond, de hddhez kapcsolódik így remélem megfér itt. Tapasztaltatok már olyat, hogy Win10 nem kapcsolja le a winchestereket holott az energia gazdálkodásban meg van adva neki, hogy ezt meg kell tennie X idő után? Korábban nem volt ilyen gondom, új gép, új win és azóta nem kapcsolnak le szerencsétlenek
Az aktivitásuk 0% tehát mégcsak az sincs hogy valami indexelés vagy hasonló megy rajtuk és azért nem kapcsolnak le. Előre is köszi ha tudtok segíteni.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Balathruin #41370 üzenetére
Én azt tudom, hogy emberünk ssd-je nem így tett.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Balathruin #41368 üzenetére
nem sok, de hozzáadódik az a kb 800giga ahhoz az 1-2T hez amit még összehozott emberünk ki tudja miből.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Balathruin #41366 üzenetére
egy teljes rendszer úgy 60 gigát megehet mindenestül. Két havonta feleslegesen ezt megtenni biztos jót tesz neki. Főleg, hogy mialatt a 60giga felmegy kb csinál ugyan ennyi ideiglenes filet is a kicsomagolásokkor amiket a végén töröl. Tehát akkor már 120GB két havonta.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Lacielvtárs #41331 üzenetére
ki is nyírtad vele az ssd-t
-
Celithrandi
addikt
válasz
Lacielvtárs #41319 üzenetére
két havonta újra teszed a rendszert?
-
Celithrandi
addikt
Mondjatok már nekem plz olyan programot ami bootable iso ban leszedhető és képes egy seagate winyón low level formatot csinálni. Hirenen nem volt semmi ami szerette volna, a seagate saját programja meg max 0 al tudja teleírni, nincs benne low format. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest