- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
King Unique #49216 üzenetére
Köszönöm szépen!
Jogos, legközelebb oda írok.
-
csubuka
addikt
válasz
King Unique #49174 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ránézek majd a Toshiba szoftverrel is :-)
liksoft: Köszönöm Neked is a választ! Sajnos nem tudom, hogy végif USB3-ról ment-e. Nem én használtam. Lehet, hogy nem mindig úgy volt használva vagy más okozta korai lenullázódását. Azért átlag felhasználóktól nem várható el, hogy figyeljék hova dugják a HDDt sajnos
-
csubuka
addikt
válasz
King Unique #49172 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Egy HD-E1 a meghajtó "tokja" és egy Toshiba MQ01ABD100 HDD van benne. A HDS még azt írja, hogy nem garanciális
Sajnos a vele adott szoftverek között nincs diagnosztikai szoftver.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy Sony külső HDD-t milyen programmal ellenőrizzek, ami megmondaná, hogy gariba cserélnék-e már? Kb. 4000 bad sector van rajta.
*Egy HDS képet nem hiszem, hogy elfogadnának, üresbe meg nem akarok menni, hogy azt mondják semmi baja nincs, nekik jónak mutatja a szoftverük.
-
csubuka
addikt
WD Blue 500 gigás (WD5000BEVT) vinyó egész jól elműködik beindulás után 1-2 percig, amikor is a bemelegedése után elkezd ocsmány csettegő-súrlódó hangot kiadni... I/O hibát dob pl ilyenkor a felület inicializálás. Garinak vége persze... 469 bad sector van rajta, kritikus szinten van a HDS szerint. Csak kíváncsiságból meg tudnátok mondani, hogy mi lehet a baja (nagyon ilyet nem olvastam a neten, hogy egy ideig jó aztán elpusztul... gondolom "behűtve" bírná picit tovább is, amíg ismét meg nem melegszik)? (Valami csapágy vagy fejhiba? Gondolom kukába való...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest