- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #45595 üzenetére
Megvan a hiba, belül meg van szakadva a rézdrót az 5V-nál ahogy meghúztam kézzel egyből leesett 0V-ra, pedig teljesen sértetlen a szigetelése, ennyit ér a köpedék molexes külső táp 6 ezerért. Lenyestem a vezetéket tőben aztán beforrasztottam a helyére egy másikat, most működik.
-
törölt tag
Hali.
Az lehet, hogy azért nem indul egy vinyó, mert az 5V-os ágról csak 4.85V-ot kap?
-
törölt tag
Hali.
Nem tudom jó helyre írom-e, szóval eddig mindig IDE módba telepítettem a rendszert mert nem foglalkoztam vele különösebben. De most megint újra kell húzni, akkor most már utána járok. Jól sejtem ha átállítom ACHI-ra majd úgy rakom fel a W7-et akkor gyorsabb lesz? Egy régebbi Raptor ADFD, SATA1-es.
És a többi dolog ami az SSD-ket gyorsítja, az itt ér valamit vinyóknál? A trim meg az alignálás pl. Meg volt régen valami NCQ is, de ha jól rémlik az Samunál ment?Akartam SSD-t venni de nem jött össze sajnos. Majd karácsonyra talán, bár arra is mást terveztem nem épp SSD-t.
-
törölt tag
Üdv.
Van egy Raptorom (nem Veloci) abból is az utolsó kiadás. Egy hete lehetett, áramszünet után mikor bekapcsoltam újra egy gyenge szektor fogadott és 96% kondi. Most meg csak úgy netezés közben látom elkezd pirosan villogni a tálcán a hőmérő ikonja és már csak 90% a kondi. Talált egy hibás szektort is. Ez még nem is érdekelne, pár hibás szektor. Elindítom a rövid vagy részletes öntesztet akkor 10 másodperc múlva megáll olvasó egység hibája miatt. Na ez mi? De amúgy nem tapasztalok semmi anomáliát ugyanúgy megy minden remekül.
-
törölt tag
válasz
#90933760 #26402 üzenetére
Bocs, kicsúsztam.
Írás és olvasás teszt le lett futtatva, tökéletes. Rövid és hosszú önteszt is lefutott, tökéletes. Az érték nem nőtt, így kapta haverom és használja már egy éve probléma nélkül. Ez akkor elvileg 100% adatkábel miatt volt előző életében, tehát nyugodtan eladható. Jól mondom?Maximális hőmérséklet teljes élettartam alatt 81 fok, ez nem tudom mennyire pontos meg meddig tartott időben, lehet egyszer volt egy ilyen bemelegedése és amiatt hibázott ennyit?
-
törölt tag
Üdv.
Egy vinyót szeretnék eladni, de van benne kb. 6000 adatátviteli hiba (199-es SMART). Szeretném ha valaki hozzáértő elmagyarázná neki mint független szakértő, hogy ez micsoda pontosan és ez milyen hiba, hogy a vevőt megnyugtathassam vele, hogy nem hibás terméket fog kapni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged