- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
liksoft #29364 üzenetére
Hali,
Erre tudnál valami mondani :?
Másik kérdésem: sötétzöld és méregzöld és normál világoszöld szektor között a HD Sentinel mit különböztet meg :?Elöre is köszi (nincs ékezetem duplán) : Andräs
-
J.J. András
őstag
Segítsetek..... UEFI a BIOS-ban be volt kapcsolva a Lenovo G580AH (Sandy Bridge B960 + nVidia 635M + Seagate SM500L12 HDD) laptopon, amikor raktam fel a WIN7-es oprendszert....
Behalt (vagy legalább is annak jelezte) a HDD benne, hol 100%-os volt a kondíció, hol 0%-os HD Sentinel szerint.... kicserélték.
Most felraktam UEFI nélkül, most is ír olyanokat, hogy tartalék területekre történö áthelyezési kísérletek száma: 15-27, de ellenben folyton 100%-os a vínyó...
Lehet, hogy valami meghajtó progi, vagy firmware (lásd ezen cikk Samsungról) nem jól van megírva Intel vagy Lenovo oldalról : ?
Csak a gyári CDn lévö Energiamenedzsment progit és a többi Inteles cuccot tettem fel (RST, Chipsetdriver, VGA driver stb.)....
Az UEFI telepítés (BIOS opció) vagy bekapcsolt állapot az mit jelent pontosan :? Vagy mi az hogy UEFI alól telepít az ember :? Az UEFI nemcsak egy BIOS-fajta :?
A német cikk szerint az UEFI alól történt instalálás után akadnak gondok a Samsung-os firmware miatt.
üdv -
J.J. András
őstag
válasz
Sanyaman #29254 üzenetére
Hali,
azt olvastam, csak késöbb, és köszi az INFOT, a probaverziót felraktam....
Van a HDD Regenerator.... az a HDD felületén ugyanazon SMART vagy akármilyen értékekböl veszi ki, hogy hibátlan-e a vinyóm, vagy sem :?Mert valaki itt linkelt képet a felülettesztröl, neki 100%-on hibátlan "világos zöld" a tábla képe HD Sentinel szerint...
Nekem a 4.20-as azt írja most, ahogy Neked, hogy 100%-os, de az este lefutatott HDD Reg. meg kirajzolt sötétzöld és méregzöld blokkot, 3 db-ot.
Azok a rosszak, vagy gyengék lehetnek :?
Tudsz valami infót mondani...., vagy csináljam meg HD Sentinellel, és higgyek csak neki.....
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged