- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skroll
csendes tag
válasz
Kuruc2 #22821 üzenetére
Látom, sikerült megragadnod a lényeget egy segítségnyújtó fórumban feltett kérdésben.
Amúgy nekem se tetszik a "vincsi" szó leírva, élő beszédben viszont rövidsége miatt használatos talán. Írhattam volna "vinyó"-t is, az rosszabb.
De a winchester és a vincseszter se jobb és még hosszú is leírni, a HDD (kiejtve hádédé) beszédben idegenül hangzik nekem, leírva sem a legjobb ez a nagybetűs rövidítés, a merevlemez meg túl mesterkélt és hivatalos elnevezés. De amúgy tökmindegy, minek hívjuk. Én pedig most visszaülök az abakusz elé, és meghunyászkodom.
-
Skroll
csendes tag
Sziasztok!
A gépemben egy sata-s vincsi van, XP alatt használom. Van benne egy IDE rack is, amibe néha beteszek egy IDE winchester (több is van). Egy idő után azonban néha (nem mindig!) kattan egyet a vincsi és elérhetetlenné válik. Többel is csinálja ugyanezt.
1. Mi lehet ennek az oka?
2. Árthat-e ez a vincsinek?
3. Szerepet játszhat-e ebben, hogy az IDE winchesteren is van rendszerpartíció?Az IDE HDD Cable Select-en van, a tápom egyébként tuti bírja, nemrég cserélve is lett. Azt csinálom időnként, hogy Ubuntu Live CD-ről bootolok és abban pakolgatok, akkor eddig (még?) nem kapcsolt ki a HDD.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged