- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stubi28
tag
válasz
djculture #22924 üzenetére
Na most már teljesen tanácstalan vagyok.
A winyó leállósdi megszűnt, de sajnos nem ez volt a gond.
A fagyások amit a winyónak ítéltem ismét jelentkezni, főleg terhelés alatt. (játék)
A következő kékhalállal szét esik a kép és újraindul a gép:
dumping physical memory to disk
Már formáztam a winyókat, új op, szétszedtem a gépet teljesen, kitisztítottam a csatikat, és ugyan az.........
Kezdek besokalni. AZt figyeltem még meg, hogy az everest és a bios szerint az alaplap (chipset) 57-60 fokos.
De prsze a barom elrendezésnek köszönhetően (asus m4a78-e) nem tudok nagyobb chipset hűtőt tenni rá mert lent van a vga. 2db 12centis venit szívja-fújja a levegőt a gépben tökéletes hatásfokkal. cpu,winyók 30fok körüliek, ezért nem értem mit tehetnék, ha egyáltalán ez a gondja. -
Stubi28
tag
válasz
djculture #22921 üzenetére
Szia!
És ezt pontosan, hol találom meg? Bios-ban valahol? Már gondoltam az alaplapra is mert mikor a cpu fan vezérlést "silent"-re rakom, néha indulásnál cpu fan error-t dob. Ha alap esetben hagyom akkor meg úgy bőg a cpu fan mint a porszívó, pedig a cpu csak 20fokos. -
Stubi28
tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom mióta új alaplapot raktam a gépbe, hogy a 2. winyómat állandóan lekapcsolgatja valami. Ha TC-ben vagy sajátgépben elkezdek böngészni a mappák között, vár egy kicsit, felpörög és kattan egyet mikor már böngészhető a winyó, mint mikor indul a gép.
Ez mitől lehet vajon? A rendszer kifagyásokat is úgy gondolom ez okozhatja, egy friss win7-en.
1st winyó: WD 320 sata2 (rendszer)
2nd winyó: Samsung 500 sata2 (háttér)...ez a ludas...
Új alaplap: Asus M4a78-eKöszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest