Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szijartg

őstag

Urak!
    Adott egy Toshiba MK3265-ös HDD. Most vettem, előtte csak állt nagyjából a vinyó.
    Egy T60-as notiba bele raktam. Win7-et feltelepítettem minden gond nélkül. További progikat is!
    2részre osztottam a partíciót. Másik meghajtót csak hozzá adtam a Winen belül, nem írtam rá semmit!

Majd felraktam a 4.10-es HDD Sentinelt. Ami 100/6-os adatokkal fogadott! Néztem egy nagyot! Becsült hátralévő időnek 6napot írt!
    A lemez felületén található 1196 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

Kivettem a HDD-t, majd bele raktam az asztali gépbe. Ott is ugyan ez a szitu!

Majd nem hagyott, és futattam rajta egy HDD Regenerator-t. 6,5óra alatt végzett is. Az pedig nem talált egyetlen hibás szektort sem!
    Mit gondoltok miért? Mert a Sentinel által írt "tartalma a tartalék területre lett áthelyezve"? Azaz azt a "tartalék területet" nem nézi a Regenerator?
    Melyik írhat igazat? A gépen nem vettem észre semmi rendellenességet. A Win is simán települt és egyszer sem fagyott!

Új hozzászólás Aktív témák