Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scyth3xy

csendes tag

Sziasztok!

Van egy laptopom nem mai gyerek de eddig jól működött, van kettő SATA-s vinyóm amiket nem tudok leformázni (windows xp profot szeretném rányomni próbáltam sima, és sp3as telepítővel is a szűz verziónál kék halált kapok formázás közben) Na tehát kicserélem a vinyókat az első egy WD Scorpio Blue 250gb-s amit kicsivel több mint egy éve hála egy vírusnak ( ez rendőrség blokkolta a gépedet, fizess 25000 forintot online tört magyarral típus) zárolt, majd megpróbáltam megoldani egy rendszer vissza állítással ami sikerült is volna csak közben jött egy áramszünet és azóta ha megpróbálom leformázni várhatok a végtelenig 0%-on marad, gyorsformázással meg a windowst nem tudja feltelepíteni. Ugyanez a helyzet egy Fujitsu 160Gb-ossal. 0%nál nem megy tovább.
    A különbség a kettő között csak az, hogy az utobbiról a Fujitsuról egy recovery programmal vissza tudtam szerezni egy rakat filmet, és a recovery program végig fut rajta, a 250gb-oson pedig iszonyat lassan megy, ebből arra következtettem, hogy a Fujitsut kellenne valahogy megmentenem ha lehet.
    Tehát, hogyan tudnám végre leformázni? (próbáltam mindkettőt külső vinyóként a windowsból leformázni de úgysem ment)

Új hozzászólás Aktív témák