- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
válasz
King Unique #51207 üzenetére
Ok, nem vagyok hardver guru így arra gondoltam hogy a Flash SSD valami SSDhez kötődő speciális izé, ezért rá se kattintottam. Számomra mezei userként az SSD az csak szimplán SSD és nem "Flash SSD".
Most már ezt is tudom.Amúgy kösz a választ mind neked, mind pjen-nek.
-
Golyobis
tag
Sziasztok, ha nem kapcsolódó a téma akkor bocs.
Nemrég vettem egy laptopot, hd sentinel szerint az ssd-nek 96%-os az állapota:
Először sorolja hogy minden hibátlan, majd: "...A kondíciót a következő smart attribútumok értéke határozza meg: 173# Wear Leveling count"
Nos, az eladó azt mondta hogy a hd sentinel hülyeségeket ír ssd-re, ne foglalkozzak vele, és valójában tökéletes az állapota, és ezt minden ssd-hez komolyabban értő tudja.
Mennyire volt kamu amit mondott, és mennyire baj hogy nem 100% hanem csak 96%? Ez mit jelent pontosan?
-
Golyobis
tag
Sziasztok, nemrég kaptam gy űj gépet de át akartam bele rakni a régi gépből a vinyómat, és úgy gondoltam hogy egyszerűbb ha letörlöm az alaplapi és egyéb drivereket a hddről mert akkor nem fognak bezavarni majd a következő gépembe... Letöröltem és ujraindítottam a gépet. Pontosabban azóta nem tudom ujraindítani, sőt még a windowst se tudom telepíteni rá, se formatálni a windowsCDről. Egy idő után azt írja ki hogy vagy nincs bent a hdd, vagy valami diagnosztikai programot kellene lefuttatnom... Biosban látszik. Valaki tudja hogy hogy mentheném meg ezt a hddt? Valami scandisket nem lehet lefuttatni? vagy valami javítóprogramot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged