- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
tibaimp #56447 üzenetére
első dolgom volt megnézni, de sajnos nincs
This product was originally sold as a part of a larger system. Please contact the system manufacturer or your place of purchase for warranty support.azt mondta itt vette aprón hát mondtam neki jó lenne ha előkerítené az embert hátha van rá egy kis esély h megoldható
-
CHaooSS
őstag
válasz
King Unique #56445 üzenetére
nagyon korrektül volt kibélelve mintha boltból kaptam volna ezért sem hiszem, hogy szállítás lett volna a gond.
Kockázattal tisztában vagyok ezért is eddig csak 2 bevált embertől vettem HDD-t, de náluk nem volt most amit kerestem és voltam vele h 340pozitív és több HDD eladás után itt sem lesz probléma csak kiderül hogy a kedves eladó azt se tudja mi az a részletes teszt. Hiába magyaráztam el neki ,de nem értette meg. szerinte a rövid teszt meg az hogy eddig nem volt panasz azt jelenti hogy nem az ő felelőssége, végül vagy 30+ üzenet után annyit mondott küld helyette egy 8TB-os Skyhawk AI-t.
Azon gondolkodtam még hogy ha marad ez a 25 áthelyezett szektor és más hibát nem tár fel akkor lehetne azt csinálni hogy ha viszonylag egy helyen helyezkednek el ezek a szektorok leválasztanám azt a részt és a másik részén tárolnék duplán nem fontos dolgokat? legalább valami haszna lenne
hibás szektorok azért általában a közelben folytatódnak nem? -
CHaooSS
őstag
válasz
Doky586 #56443 üzenetére
Hát én nem hinném hogy szállítás miatt volt, kivételesen szép állapotban volt konkrétan semmi nyoma nem volt annak hogy futár hozta pedig aztán szeretik dobálgatni.
Én inkább arra szavazok hogy beszerezte valahonnan majd berakta rányomott egy gyors teszte ami nem mutattott ki semmit aztán jóvanazaúgy mehet eladásra. Eladás előtt szerintem az a minimum ha vagy gyári programmal vagy Sentinellel végigmegy egy teljes teszt. -
CHaooSS
őstag
Sziasztok
Vettem itt aprón egy 16TB-os Exos X16ot ami az eladónál még 100/100 volt viszont amint beraktam és ahogy írás történt egyből jöttek a szektorhibák.. elég hamar megjelent 13, utána leállítottam mindent írtam neki, de nem érzi magát felelősnek mert nála jó volt rövid tesztel szóval nem cseréli... elkezdtem rajta futtatni részletes öntesztet 13óra eltelt nem sokkal a felén túlment és úgy állunk hogy 25 szektort talált eddig. remélem a végére nem lesz jóval nagyobb szám ennél. Ezek után mit lenne érdemes vele csinálnom? futtassak rajta többszörös írás-olvasást hogy esetleg romlik-e tovább? nagyon közel álltam ahhoz hogy falhoz vágjam de nem volt olcsó így jó lenne valamit kihozni belőle. Ha nem olyan vészes el lehet egyáltalán adni? valaki csak ad érte valamit torrentes-szemetes vinyónak
Én nem tartom meg az biztos hogy következő hónapban veszek újat.. többet nem kockázatot, első alkalom volt és meg is égettem a kezem pedig nem számítottam rá hogy 300+ pozitívos ember így megszivatKöszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Glo cigaretta
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Konteó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- PlayStation 5
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest