- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
z0d1@Ku$ #49468 üzenetére
Kürt Zrt. adatmentés üzletága felett már elment az idő nagyon rég. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon drága mulatság is, ettől függetlenül nem tudok más alternatívát (legalábbis fejből, biztos lenne, ha utánanéznék). Régebben Kürt viszonylag olcsón bevizsgálta a cuccokat, esetleg azt megpróbálhatod, de mint mondtam már rég lehagyta őket a viág. Esetleg nyák csere stb. még olcsó(bb) mulatság, minden más már gazdasági totálkár jó eséllyel
.
-
gaben22
senior tag
vírusírtó, töredezettség mentesítő (Linuxot használok, létezik ez még egyáltalán)?... Biztos létezik windowsra is valami program, ami megmondja, melyik process mennyi I/O-t használ, onnan ki tudod találni mi lehet (vagy ha semmi, akkor a winchester rossz, de erre kicsi az esély).
-
gaben22
senior tag
válasz
NikoXXX1991 #49395 üzenetére
általában gumitalpakra szokás tenni, vagy olyan csavarokat használni, amin van gumi csillapítás, nekem a beépítőkeret rögzítése ilyen, gumi alátétek vannak, hogy a rezgést csillapítsa
EDIT
Mondjuk most látom, hogy R5-öd van, azon kéne lennie valami gumi csillapítsának -
gaben22
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #49341 üzenetére
Valószínűleg MBR probléma lesz, 2 TB fölött GPT/UEFI-vel kell dolgoznod, aszerint formázz. Itt az összefoglaló részben írnak róla röviden, utána rá tudsz keresni bővebben, ha még kell: link
EDIT: feltételezve persze, hogy Windowst használsz
-
gaben22
senior tag
Helosztok, gondolkodom, hogy vegyek egy új HDD-t, a mostanit pedig backup tárhelynek használnám olyan adatokhoz, amiket eddig csak DVD-n vagy BluRay-en tároltam (kb. havonta egyszer felmásolnék rá cuccokat, egyébként pedig innentől fiókban töltené nyugdíjas éveit, ez a terv). Viszont ehhez jó lenne tudni a HDD milyen állapotban van. Linuxot használok, most átléptem Windowsba, hogy tudjak HDSentinellel képet csinálni a reportról: itt és itt. Valahogy nekem nem életszer, hogy 100%-os legyen egy 8 éves vinyó, amit azért tekertem rendesen. Megnéznétek ti is az adatokat?
Futtattam egy short tesztet smartctl-el illetve itt a smartctl -x output: https://pastebin.com/x7X62rMv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest