Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator886
csendes tag
válasz
Predator886
üzenetére
Az 'Imko"-ért meg külön elnézést! Imco!!!

-
Predator886
csendes tag
---Imko---KÖSZÖNÖM!
Sajna megvolt a próba más gépekkel is, y-kábel is adott...semmi

Marad a szervíz.
-Gondolod ha beviszem, van rá esély hogy visszanyernek nekem valamit?
-Mert láttam már érdekes recovery-műveleteket, de konkrétan evvel a felállással még nem találkoztam...:SKÖSZI!
-
Predator886
csendes tag
Sziasztok!
Egy külső HDD problémával fordulok hozzátok! Van egy LG 500GB külső vinyóm ([link])...és egyik napról a másikra "nem tudom felismertetni a gépemmel".(Sajátgépben nem jelenik meg). Olvastam fórumokat, ötleteket, de semmi olyan konkrét dolgot nem találtam amit jómagam "kamatoztatni tudnék" ez ügyben
Szóval próbáltam megnézni Számítógép-kezelőben...Lemezkezelés...stb. Eszköztárban is néztem, ott szerepel mint eszközmeghajtó. De amitől eléggé megijedtem, h a tulajdonságokban a "kapacitás" és a "szabad terület" méretben megegyezik
Szóval nagyon ugy fest hogy elbúcsúzhatok az adataimtól. Először recovery jutott eszembe..dehát hogyan, mikor ki sem tudom jelölni mint meghajtó :S...Újratettem az egyik gépemet amikor is minden rajta lévő adatot kimentettem a külső hdd-mre...Mondanom sem kell, hogy most mindenem ezen van rajta, kb az egész eddigi életem(fényképek, doksik, emlékek...pfff)..teljesen KO vagyok... Garanciális még a cucc, eléggé új...Soha semmi gondom nem volt vele eddig 100%-ban megbízható volt. Nagy reményekkel forulok az olvasókhoz, kérlek aki ért hozzá, esetleg volt már hasonló cipőben...SEGÍTSETEK!
(PM-nek is nagyon-nagyon örülnék egy hozzá értőtől! (element--24@hotmail.com)
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nagyon ugy fest hogy elbúcsúzhatok az adataimtól. Először recovery jutott eszembe..dehát hogyan, mikor ki sem tudom jelölni mint meghajtó :S...Újratettem az egyik gépemet amikor is minden rajta lévő adatot kimentettem a külső hdd-mre...Mondanom sem kell, hogy most mindenem ezen van rajta, kb az egész eddigi életem(fényképek, doksik, emlékek...pfff)..teljesen KO vagyok... Garanciális még a cucc, eléggé új...Soha semmi gondom nem volt vele eddig 100%-ban megbízható volt. Nagy reményekkel forulok az olvasókhoz, kérlek aki ért hozzá, esetleg volt már hasonló cipőben...SEGÍTSETEK!