- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomee001
csendes tag
válasz
Mittu88 #22085 üzenetére
A ház, a táp is ugyanolyan idős, mint a vinyó. Kb fél éves vagy még annyi se. eddig semmilyen gondom nem volt velük, azért nem is gyanakszom a tápra pl. Az alaplap már sok éves, az már inkább esélyes, ha az tud ilyet okozni.
Majd ezt a tesztelőt meglesem, köszi!Ja és nem meleg, nem hinném h túlmelegedés okozza.
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Van egy felújításra váró gépem, amiben nemrég megpurcant a hdd. Így gondolva a jövőre vettem egy 1 terrás 7200 rpm-es samsungot, egyelőre még a régi gépben használom. Nem is volt vele gond pár nappal ezelőttig, amikor elkezdett a gép fagyni. Ilyenkor reset után a bios ugyan látja a vinyót, de a bootolás el sem indul, vagy bootolás közben hal le vagy bebootol és utána. Jónéhány ki és be kapcsolgatásig nem is változik a helyzet, aztán meg minden ok. A probléma elég random jelentkezik, nem nagyon tudom az okát, nem is értek igazán hozzá.
Van valami tippetek, hogy ez mi lehet, vagy ne gondoljam túl, hanem vigyem vissza, mert még szerencsére garis? Nekem nem egyértelmű az se hogy ez a vinyó hibája vagy az alaplapé. A korábban lehaltnál elég egyértelmű volt, mivel olyan hangja volt, mint a mátrix nyomtatónak
Esetleg ajánlanátok valami tesztprogit? Én max a scandisket ismeremÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest