- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimi62
csendes tag
-
Jimi62
csendes tag
válasz
liksoft #14866 üzenetére
Csak azért folyamodnék ilyen durva megoldáshoz mert 2006-ban már volt egy problémás WD-m ami nagyon sok bosszúságot okozott nekem!
WD 2000 AJ ha jól emlékszem !Három hónapos korába egyszer csak magától újraindult és állandóan incializálni akart majd 15 perc alatt állt fel a rendszer! Később megszűnt a partíciós tábla és minden adat elveszett KB 60GB-nyi fénykép amit nagy pénzért mentettek le kb két hét alatt!! Azóta nem volt WD HDD-m csak seaget ! Azzal soha nemvolt ilyen bibi!!
2009-be Újra WD-m lett azt hittem azóta sokat fejlődtek és megbíztam benne! Hármat is vettem eddig jól mentek!! -
Jimi62
csendes tag
-
Jimi62
csendes tag
WD 5000AAKS Kérdés!!
Nem hagyott nyugodni a kérdés mi lehet a WD-vel!
Letöltöttem a honlapjukról a WDdiag programot, és nekiálltam lefuttatni ! KB 4-5 órába került!
A teljes ellenőrzést végrehajtottam és a lemez teljesen hibátlannak látja a program!
Utána le kellett formáznom mert a diag teljesen újnak állította vissza mintha sosem lett volna használva! Megörültem hogy semmi baja a vinyónak!
Feltettem egy új W XP-t aztán feltettem a szuper HDsentinelt és Újra kiírta a 6 hibás szektort!Aztán visszavittem a vinyót a boltba és azt mondták erre hogy semmi baja csak a Sentinel egy megbízhatatlan program és sok problémájuk van vele!! A másik hogy még egy HD tune-t is feltettem és kiírta hogy 78% os a lemez ! WD szerint hibátlan !! Hát akkor most kinek higgyek? Én még azért másik programmal is végignézetném a vinyót hogy az mit ír rá!
-
Jimi62
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Van egy WD 5000AAKS winyóm 16 hónapos és kb 27 napot ment összesen még garanciás!! Most tettem fel a gépre a HDSENTINEL programot és kiírta a következőket!A lemez önteszt során talált 6 hibás szektort.
A lemez felületén található 6 hibás szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Kicsit megijedtem, hogy mi történhetett vele??
Lehetséges hogy kijavítható a hiba vagy bróbáljam gariztatni?Jimi62
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest