- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Hát akkor mit tegyek? most kapott új sata és táp kábelt, de állandóan kerepelő hülye hangja van
vagy tegyem fektetett módba fizikailag? -
enginev3.0
félisten
Valami tipp?
Egy fiatal 500 napos 18TB exos
100/100-as -
enginev3.0
félisten
Ez mi lehet?
Korábban lefuttattam egy felülettesztet a lemezen olvasásra, mert szinte csak arra van használva a HDD, írni már nem igazán szoktam rá, nem talált hibás blokkot a hdsentinel
Kábel vagy sata kártya lehet?
A naplója a hddnek üres, smart része tökéletes, és 100/100as
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Hibás és gyenge szektorok mennyire lehetnek tápkábel hiba miatt?
Annyi az érdekes, hogy bármilyen "gyenge" szektort talál, azt megtudja javítani, de a javítás teszt sosem fejeződik be, mert mindig lesznek újak és újak, viszont minden adatot elérek rajta, qbitorrent sem panaszkodik stb...
-
enginev3.0
félisten
Hddn akkor is jelenhetnek meg új hibás szektorok ha csak olvasás történik róla?
-
enginev3.0
félisten
HDD-k nagy terhelés alatt előbb tönkremennek, vagy mivel amúgy is folyamatosan pörögnek, így nem számít?
Szóval mindegy hogy 5-20%-on dolgozik, vagy 60-80%-on ?
-
enginev3.0
félisten
Vadiúj hdd esetén ha bármi teszt helyett 90%ban tele írom nekem kellő adatokkal akkor is előjön ha van baja?
-
enginev3.0
félisten
válasz
King Unique #50977 üzenetére
Nem gond ha vissza tudják nyerni, semmi nincs rajta olyan
-
enginev3.0
félisten
válasz
King Unique #50975 üzenetére
Eladás előtt futtatok rajtuk egy tesztet, nem akarok hibás dolgot eladni
-
enginev3.0
félisten
válasz
King Unique #50971 üzenetére
Önteszt vagy felületteszt a jobb?
A részletes önteszt egyben felületteszt is ugye? Vagy a felülettesztnek csak az olvasási része, így nem vesznek el az adatok ?
-
enginev3.0
félisten
válasz
King Unique #50964 üzenetére
Ez megvolt
Most át dugtam új helyre a hddt
-
enginev3.0
félisten
Hogy tudok rájönni hogy mi a gond?
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 870 alkalommal.
Hirtelen rendszerleállás, összeomlás, újraindulás, "kékhalál" esetén vagy ha fájlok/mappák nem érhetőek el, érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, adat- és tápkábeleket. Ha megoldható, érdemes kábeleket cserélni az újabb problémák elkerülése végett.
További információk: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php97% a teljesítmény, kondíció 100%
Ma futtattam egy olvasási felület tesztet, 5 óra alatt ment végig, hibátlan -
enginev3.0
félisten
Elektronika csere után, mennyire lehet még életképes egy HDD? Ugyan olyan HDD-ről menne rá elektronika
WD Black -
enginev3.0
félisten
Ha van egy elektronika hibas HDD-m , csak egy az egyben ugyan olyan elektronikával fog menni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sanchez638 #46919 üzenetére
Nekem korábban ment 100MB/s üres lemezre, aztán lett 2TB Red helyett egy 3TBos Red, most így vannak Raid0-ba, egyszerre két torrent megy 80-90MB/s-mal, de egynek is kéne mennie.
Vissza rakom a win7-et, úgy is kisebb erőforrás igényű, hátha az is segít, ha nem akkor megelégszek a 60MB/s-mal
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sanchez638 #46916 üzenetére
De valamiért még sem tölt annyival az utorrent mint régen (100MB/s), pedig teljesen üresek a lemezek, Raid0, és ugrál 50-60 körül
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sanchez638 #46891 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sanchez638 #46891 üzenetére
HD Regenerator fut most, remélem jó lesz, bár garis, de az anyját, pont most készült el a torrentezős gép, erre elkezd szektorozni
(#46891) sanchezsa@ HDS-sel hogy lehet javítani?
-
enginev3.0
félisten
Gyenge szektort lehet javítani? 2 darab van, 200napos WD Purple lemezen
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van egy kis serverem itthon
Win7 van rajta, torrentre használom
3 darab hdd van benneFolyamatosan töltöm fel őket, tehát először egyik, aztán másik, és az utolsó
Míg az első nincs tele, addig az utolsó kettőnek semmi dolga
Érdemes valamit állítani, hogy ne legyen bajuk? Ki be kapcsolgatja őket néha a windows
-
enginev3.0
félisten
Azt hiszem valamit nem jól csináltam
Vettem egy SSD-t, beállítottam biosban az ahci-t meg lehet még 1-2 dolgot állítottam
Kikapcsolásnál a HDD-m amin régen a rendszer volt, 3× áll le, és indul újra a "Számítógép leállítás" feliratnál, és csak ezután kapcsol ki a gépMiért?
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy 1TB-s WD vinyóm, és 3 gyenge szektora van, annyira örülök neki mert most vettem nem rég hardverapro-n és tökéletesen működött, de most 2 nap alatt előjött 3 gyenge szektor, és már olvasni sem tudja, ráadásul még gariztatni sem tudom ennyivel.
Mit tegyek, hogy garanciával megcsinálják? Még van rá 1-2 hónap
Már 4 gyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest