- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lcee79
addikt
Szaisztok!
Vettem egy 8TB Toshiba X300 vinyót
betettem a gépbe, leformáztam (gpt, ntfs)
Aztán másoltam ráMikor kész lett a próba másolás (eléggé változó sebesség volt 105ről indult aztán 60 aztán 20 aztán vissza... szóval nem volt valami hű de jó)
Lekapcsoltam a gépet, és kis idő múlva újraindítottam.
És nem akart elindulni, akármit csináltam nem indul
Belépek a Biosba és azt írja hogy lockolt az új hdd
ami amúgy nem lockolt, legalább is én nem lockoltam
Aztán átraktam másik sata csatlakozóra, másik árammal, de sajnos semmi
Kicsit kattog, de semmi, ha kihúzom egyből indul a gép.Van erre valami megoldás vagy vettem sgy hibás HDD-t?
Köszi!
-
lcee79
addikt
válasz
liksoft #16250 üzenetére
Elnézést, de gondoltam valamilyen program meg tudja csinálni ezt, ha már így elcsesztem, hogy rossz vinyót formázok....vagyis törölök.
A hiren's boot cd 11.1-en hogy sharewarenek írják, de külön windowsra telepítve nem az ezek szerint.
Más megoldás nem létezik, erre a problémára?
Ha igen jó lenne, mert szeretném megoldani.
Azért nem is formáztam le azóta a passportot, hátha megoldható a visszaállítás még.
-
lcee79
addikt
Hi!
Bocs, hogy nem olvasom végig a hozzászólások, de jó lenne vki tudna segíteni most.
Véletlenül arra a vinyóra nyomtam kötet törlését, amire lementettem mindenem előtte 3 perccel.(((
Nem bántottam el vinyót arról az állapotról mivel ezt a windows 1 sec alatt megcsinálta gondoltam meg lehet csinálni egyszerűen.
De tévedtem, 1 napja próbálkozom, de nem sikerült semmit szinte.
Azaz azt kitaláltam, hogy a DiskGenius 3.3.0525-ös progi megtalált mindent a vinyón, ami kötet törlése előtt rajta volt, de sajnos nem eged szériaszám nélkül másolni.
Szériát nem találtam a neten, meg másik olyan programot sem addig eddig eljutna....Tudna vki nekem ebben segíteni, egy működő diskgenius-szal (egy license keynek öülnék a legjobban...) vagy egy olyan programmal ami ugyanígy jó, de műxik crack nélkül is.
ui: Hiens boot cd 11.1-en rajtvan, a progi, de az a cd bug-os és ha elindítom a windowsom bootját is elrontja. a 11-es nem volt ilyen, de azon meg nincs rajt.
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest