- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
a hard disk sentinel azt irja ki, hogy nincs lemez a meghajtoban. Disc management ujra:
100% ures 930,86 GB szabad nem formazott, de kirja a tipusat.....
Kiprobaltam a testdisk nevu programot, de nemigazan tudom hogy kell hasznalni, elolvastam ugyan de valoszinuleg a kesei ora miatt nem tudom felfogni. Ha mas tesztelo programot tud valaki ajanlani azt megkoszonnem.
jo ejszakat -
csoszogi
tag
sziasztok
lenne egy érdekes problémám. Van egy WDMybook essential 1tb külső merevlemezem. Kb fél éves, keveset használva. ma történt a következő: nem tudtam normálisan leállítani, úgy tűnt megfagyott. Maskor is volt ilyen pendrivval is. kihuztam, aztan visszadugtam erre kirja hogy nincs semmi a vinyon, csak az a a virtualiscd jon fel amit gyarilag beletettek. Azt irja ki az XP lemezkezeloje, hogy ez egy nem formazott lemez, akarom-e formazni meret stimmel... megneztem masik gepen is, az sem latja. Ugy tunik mintha elveszett volan rola minden adat... Mit tudok csinalni? Mivel foleg mentesre van eleg sok fontos adatom volt rajta.. segitsegeteket elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged