- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! újra hozzátok fordulnék !
Adott egy 80 gb vinyó sata amivel nincs gond azon van a rendszer s adott egy 500 gb sata 2 merevlemez ő vele gond van lassú rendszert befogja nem tölt be a windows csak lassan hdd sentinel 100 % ir ki mindenre mi lehet a gond vajon? -
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Újra hozzátok fordulnék ! mondjuk az ideg szét baszvettem egy Hdd amit jónak ítéltek de ahogy az meg érkezett az katasztrofális volt
írtam a srácnak öreg legközelebb tanulj meg csomagolni le is szartam az egészet inkább le nyeltem mint bukást pedig a tag meg bizható na mindegy !
a gondom a következő lenne még pedig a kondíció sérült 20 % csak 80 % jó belőle csak a battlefield 4 van rajta 3 at már rá se nyomtam azzal a problémával találkoztam hogy le fagy maga a vinyó s elkezd kattogni de ha bezárom a játékot rá 2 perc s újra jó de nem indítható semmi se még az origin se
valakinek valami ötlet vagy kuka?
válaszokat előre is köszönöm -
kisselandras
senior tag
Sziasztok megint hozzátok fordulnék !
Olyan problémával találkoztam hogy van egy 500 GB merevlemezem közel 1 év alatt 6szór lett újra telepitve rajta a rendszer mert mindég volt vele valami volt hogy 5 hónapig semmi baja aztán megint elő jött a baj rendszer le fagy aztán hirtelen meg indul aztán hard disk szerint sérült maga a konzisztencia 1% utána 5 % utána ki írja semmi baja 100% nem tudom ennek így kell e történnie
Hard disk képeket ne kérjetek idegemben 10 szer fölthöz vágtam mert minden adatom elmegy róla
Volt rajta rendes hűtés porolva mindég volt
Valami ötlet hogy a későbbiekben el kerüljem ezt? válaszotokat előre is köszönöm -
kisselandras
senior tag
Sziasztok !
Megint hozzátok fordulnék!
Van egy 80 GB vinyom azon van a Windows 10
Mellette van egy 500 GB vinyó lemezem is de le szeretném formázni de nem engedi azt írja nem tudja megformázni . próbáltam törölni de ase engedi .
eredeti a windows 10 Vaterán vettem meg !
Válaszokat előre is köszönöm! -
kisselandras
senior tag
Sziasztok !
Olyan problémám lenne hogy vettem egy ilyen wdc wd500avvs-73m8bo -sat
van egy 80 gb is amin a rendszer van de az 500 gb az tők szűz
hard disk lása biós is lássa de a rendszer maga nem lássa a 500 gb sat win 7 próbálta fel telepiteni az illesztő programot de 10 perc után se látta így mégse gombra nyomtam válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged