- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
King Unique #51133 üzenetére
Ez nem all ossze a fejemben, csak a Sata kabelre tudok gondolni mint problema, azt csereltem csak miota a problema fellepett. Mindenesetre a Win latja a HDD-t, sentinel is, gep indul, minden remekul nez ki (Win 10 de ritkan, manualis update van csak, lehet valami megzavarta amit most javitottak, par havonta frissitek csak)
Azt nem ertem, hogy miert csinalta a folyamatos ujraindulast es valyon tenyleg a kabel volt-e a gond.
Koszonom azert a tanacsokat neked! Tovabbi kellemes estet kivanok -
ryger
aktív tag
válasz
King Unique #51106 üzenetére
Szia,
Linux boot utan latom a HDD-t es tudok is rola masolni. Ilyenkor mi van
Szerk: Zolika neked nem [link] lenne a megoldas, lehet felre ertem a gondod
-
ryger
aktív tag
válasz
King Unique #51106 üzenetére
Kabelt csereltem mar, sajnos nem segitett. Csak a Linux marad mint utolso mencsvar, koszi az infot, majd vissza irok amikor lesz idom ezzel foglalkozni
-
ryger
aktív tag
válasz
modflow #51102 üzenetére
Talan ez segit: [HDD idle time]
-
ryger
aktív tag
válasz
King Unique #51053 üzenetére
Udv,
Pont most kerultem en is ilyen helyzetbe egy regi 1TB-os vinyommal, folyamatosan ujra indult a boot, semmit nem tudtam csinalni a geppel, megha lehuztam mindent rola akkor sem. Aztan pihent ket napot, amig szereztem egy masik tapot, azt hittem az halt meg es most vigre megy a gep megint.
Viszont a BIOS latja a HDD-t, OS nem, Sentinel nem, tehat akkor meghalt? Sentinel soha nem panaszkodott ra pedigNem volt rajta potolhatatlan adat de azert jo lenne valahogy eletre kelteni...
Mit gondolsz, van ra realis esely? Nyilvan itthoni korulmenyek kozott, semmi profi szerviz vagy hasonloSzerk: ra tudnam dugni egy Linux laptopra, az esetleg kevesbe finnyas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest