- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTi.88
csendes tag
A nevet jól írja, ha erre gondolsz. De akkor mindegy, nem tudom hogy mi lehet, mer mindkettő ezt csinálja, szóval amelyik a slave az 32gigás lesz, a master viszont jó.
Na mindegy akkor
-
aTi.88
csendes tag
Megnéztem azért, de nem az a gond.
Egyébként közben leformáztam a 120ast (mivel csak az volt bent, így engedte 120asra formázni) winxp telepítőjével (jelenleg a 80ason van a rendszerem) és azóta a win egyáltalán nem látja a (ami ugye a 80ason van, és slaveként pedig a 120as).
Pedig elvileg a hardvernél erre (120s) is azt írja, hogy megfelelően működik.
-
-
aTi.88
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám van, hogy van eredetileg egy SamsungSP1203N vinyóm.
Nem rég kaptam egy Samsung SP0822N vinyót. Beszereltem, és mid a kettő tökéletes volt: 120Gb+80Gb.
Közben történt egy kis hiba a rendszerben, szervizbe is el lett víve (vinyók nélkül), ott rájöttek hogy a 4memória modulból hibás lett az 1. 2.Tehát eléggé szét lett kapva a gép, meg én is próbálkoztam vele...
Igazából a gond a következő: Ha mind2 vinyót berakom, akkor csak az egyik ( amelyiket masterra teszem) lesz teljes értékű, azaz maximális méretű, a másik csak 31,2G-s lesz (vagy valhogy így
)
Külön-külön, ha csak az egyik van berakva, akkor mindegyik annyi gigás amennyi valójában.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma?
u.i.: Nézegettem, hogy nem-e a BIOSban van valami elállítva, de ott nem találtam semmit (de lehet hogy csakk nem jó helyen keresgéltem) (azért gondoltam arra, mert a szervizesek valamiért beállították, hogy éjjel 2kor bekapcsoljon a gép - amire azóta rájöttem- nem tudom miért
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest