- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Adott egy Seaget Barracuda ST2000DM008-2FR102.
Kereszt fiamnak vettük és azt mondja hogy tűnnek róla az adatok. Állítólag volt olyan is hogy játék közben kidobta őt, és mikor újból akarta indítani a játékot, akkor letöltött neki 200MB és csak utána indult.
Kivettűk gondoltam visszaküldöm gariztatni. De mondom kipróbálom az én gépemben is.
HDD Sentinel szrint 100/100, Elkeztem rá másolgatni, mgolvastatni, partíciók közt másolni, és semmi hiba nem jött elő.
Mi lehet a gond? Tudtok esetleg ajánlani valami ingyenes programot amivel le tudom tesztelni?
Mert attól tartok ha rossz is, vissza kűldik majd ugyan ezt. -
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Van egy külső Hdd -m Toshiba MQ01ubd050, tönkre ment az elektronikája (G344BA a száma).
Alin találtam ilyen elektronikát Free shipping HDD PCB for TOSHIBA /Logic Board / G003250A / MQ01ABC150,MQ01ABC100,MQ01UBD050
Csatlakozók ugyan ott vannak rajta, viszont a pcb szám nem stimmel. Szerintetek jó volna hozzá?
A másik kérdés meg az hogy az adatokat vissza bírom majd nyerni róla esetleg? -
Garsza
veterán
válasz
King Unique #46461 üzenetére
Az én gépemen a saját rendszerem akartam elindítani miközben rá volt dugva a laptop HDD je. És nem indult el a rendszerem. És biztos hogy az enyém indult nem a laptopé mert biosban beléptem a bootmenübe és kiválasztottam hogy az én SSd mről induljon a rendszer.
Remélem az adatokat sikerül lementeni és a HDD -t meg majd rábízom a tulajra hogy mit szeretne. Természetesen a telepítés az eredeti környezetben történik majd. -
Garsza
veterán
válasz
King Unique #46459 üzenetére
Közben rádugtam egy Win7 gépre és az felismeri. Usb -n keresztül. Viszont az mért lehet hogy mikor az othoni gépemre közvetlenül a satara dugtam nem indut el a rendszerem? Csak pörgött a win betöltő képernyő.
Ha lementem az adatokat a vinyóről és leformázom lehet lesz rá Wint telepíteni? -
Garsza
veterán
válasz
Sanchez638 #46457 üzenetére
OK.Megpróbálom rádugni egy Wn 7 gépre.
-
Garsza
veterán
Helló! Segítséget szeretnék kérni. Van egy 2,5" Sata HDD amin egy adott notebooknak a rendszere van. A notebook nem indul el vele a bioson továbleb de a rendszer nem indul el olyan mintha nem történne semmi. Kivettem a Notebookbol rádugtam az asztali gépemre Sata csatival és az asztali gépem sem indul el (a saját rendszere) ha rá van dugva a rossz HDD. Windows logo folamatosan tölt. Rádugtam egy USB -s átalakítót és partíciókat nem lát a win de a HDD szentinel látja a vinyót.
Csatoltam Egy HDD sentinel képet és egy Particionáló progit
Mi lehet a gond? -
Garsza
veterán
Helló! Segítséget szeretnék kérni. Van egy pendrivem amit csatlakoztattam egy linuxos beltérihez és azóta nem tudok rá írni. Próbáltam már a beltárin a PC -n, próbáltam formázni több programmal is, Openwrt -s routeren kiadni neki a Chmod -r 777 parancsot de semmit sem enged elvégezni hogy tudom ezt megoldani hogy újra írható legyen a pendrive?
-
Garsza
veterán
Helló segítség kéne nekem.
Van nekem egy Toshiba MQ01ABD050 vinyóm. kb 5 nap a használati ideje.
Olyan gondom van vele hogy egy WDR3500 routeren szeretném használni hálózati meghajtónak, de egy idő után megszakad a kapcsolat a vinyó és a router közt. Ennek mi lehet az oka?
A router csak úgy tudja felpörgetni ha külső tápot is adok neki. Próbáltam már két USB -s kerettel is mind a kettővel ugyan az a gond. A router nem lehet rossz mert van egy másik külső vinyóm azzal nincs semmi gond még külső táp sem kell úgy is felpörgeti. Ami a legérdekesebb egy kevésig használtam ezt a vinyót a gépemen is és az gond nélkül felismert egy USB csatira rádugva, most meg ha rádugom a gépem 1 USB csatijára nem bírja felpörgetni csak ha y kábel segítségével két USB csatira dugom rá. Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest