- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Észrevettem egy érdekes jelenséget egyik vinyómmal kapcsolatban, kíváncsi volnék hozzáértők véleményére
Üzemeltetek itthon egy kisebb kiszolgálót, többek között fájlszerver funkciót is betölt.
Az egyik RAID5-ös tömbben 4db SEAGATE BarraCuda 2TB ST2000DM008 HDD van, ezen tárolok kevésbé fontos/pótolható adatokat. A tömb egy Dell Perc H710P (LSI 2108) vezérlőn van. Nem flash-elt, gyári Dell firmware és driver. LSI Megaraid controller-t és HDD sentinel-t használok monitorozásra, minden, mindig ződ, mindent jónak és egészségesnek mutat. Consistency check ütemezetten, gond nélkül lefut, HDDS állapotok 100/100, SMART hiba nincs, loggolt hiba nincs.
Nemrég egy takarítás után nem tettem vissza a gépházat és érdekes vinyó kattogást hallottam. Nem egészségtelen hang, olyan mintha leállna majd újraindulna. Csekkoltam sentinel-ben, sajnos jól hallottam a dolgot: 4 vinyóból 3-nál az újraindulások száma 77, 1-nek 470. Garancia ugyan már rég lejárt, de mivel semmi hibát nem mutat (ezen kívül) egyébként se mennék vele semmire. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest