- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
csadi0011 #47136 üzenetére
Köszönöm a tippeket, próbáltam másik porton majd másik kábellel is, de egyik sem vezetett eredményre.
Az Intel Rapid viszont jó kiindulópontnak tűnik, de sajnos a GA-H61M-S2PV (rev. 2.0) esetében csak win 7 kompatibilitást tüntettek fel az Intel Rapid Start Technology-ra, a kompatibilitási módban történő indítást sem engedélyezte a telepítő ("Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéshez előírt minimális követelményeknek.") és sajnos az intel oldalán se találtam win 10-re ilyen csomagot.
-
HS 2142
őstag
Sziasztok!
A korábbi felállás szerint volt egy 250 GB Seagate HDD, ami a 64-es Win 7 rendszeré volt és egy 1 TB WD Blue az adatok tárolására. (Az alaplap típusa GA-H61M-S2PV.)
Úgy döntöttem cserélem a kisebb HHD-t és beszereztem egy SSD-t helyette, valamint egy 64-es Win 10-et. A javasoltak alapján az operációs rendszer telepítésének idejére minden más adattárolót lecsatlakoztattam az alaplapról, a korábban használt IDE módot pedig AHCI-re állítottam.
A telepítés sikeresen megtörtént, viszont ezek után amikor az adattárolásra használt WD Blue merevlemezt újra csatlakoztattam, a bios-ban ugyan látszódott, de a windows lemezkezelőjében sajnos már nem.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen lépéseket kellene tenni, hogy használhatóvá váljon az említett WD winchester, illetve hozzáférhetőek legyenek a rajta tárolt adatok az új rendszer alatt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest