- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
King Unique #54719 üzenetére
sata - usb adapterrel ellenőriztem utána,ezt megelőzően egyik notis SSD/HDD-vel sem volt gond vele,simán mentek.
ezt eddig úgy tudtam a 3.5 HDD-k esetén szükségesek a külső táp hozzá.
ha a Clean után az all már nem kellett volna akkor úgy csináltam volna.
a külső merevlemezes 2,5 HDD mellé sem adnak hozzá plusz USB csati kábelt vagyis kettős usb kábelt vagy külső táp adaptert.
ilyet csak a CD/DVD hordozható lapos vékony íróknál láttam. -
jeni
félisten
válasz
King Unique #54717 üzenetére
be se kapcsolt onnantól tovább,másnap is próbáltam de egyszerűen kuka lett.
semmi LED már nem villant fel rajta.
nem tudtam a 2TB MBR kötetet felszabadítani. más gondolaton nem volt arra,hogy ,hogy miként tudtam volna 4TB teljes mérete vissza állítani.
kezelőből sem tudtam és a Minitool partition sem tudta feloldani nekem.
ebben nem volt tapasztalatom,így próbáltam valahogy megoldani.
a noti 1Tb sehol sem jelenik meg eszközként egy másik sata kábelessel is próbáltam. -
jeni
félisten
válasz
King Unique #54713 üzenetére
Sajnos a külső AXAGON ADSA-ST DUAL HDD dokkolóm bemondta az unalmast!
Szerintem a nagyon melegedő 4TB "3,5" vinyóm alatt megfőzte magát.
Semmi ventilátor nincs beépítve az Axagon-ban és hiába volt szabadon a polcon nyitottan még se tudott hűvösen maradni.
Pedig arra gondoltam ez Axagon mindent bírnia kellene hiszen másolósra lett tervezve eleve a két HDD közt.
Bánom,hogy a másikban meg működés alatt benne hagytam a noti 1Tb vinyót, tartottam tőle,nem mertem leállítani Clean all használat közben a dokkolót,mivel az egyik HDD-s oldalon írva,volt,hogy végig kell mennie a folyamatnak.
Lehet egy ilyen dokkoló nem alkalmas fent jelzett funkcióra ,legalábbis hosszabb 1-2 órás működés alatt csak kisebb adatátvitelekre?
Gondolom erre a kimúlt Seagete "2,5 "1TB vinyómra nem nyújthatók be kárigényt,hogy maga a dokkoló nyírta ki. -
jeni
félisten
4TB esetén Win parancs alól meddig tart a Clean all végig menetele időben?
DISKPART > clean all
(kurzor villog) -
jeni
félisten
hello
van egy WD EFRX RED 4TB hdd-m.
Egyik napról a másikra eltűnt a gépemről.
ezt lehet megoldani egy másik WD elektronikájával vagy ahhoz is WD 4TB HDD elektronikája kell? -
jeni
félisten
válasz
King Unique #51624 üzenetére
igen de nekem valahogy az a része nem jön be.
-
jeni
félisten
válasz
King Unique #51620 üzenetére
Szia!
Köszi
Odáig sikerült elmennem rendszergazdai hozzáféréssel,hogy a totalcommanderen keresztül hozzá férhetek a fájlokhoz,az adatokhoz,,de maga az "F" meghajtóra még mindig nem tudok belépni,megtagadja a hozzáférést.
A lemezkezelőn keresztül ki is írja amennyi szabad hely és mennyi foglalt van. Windows felületen továbbra is megtagadja a belépést.
Ha nem találok erre megoldást ,marad a hentes módszer! Valamire elkezdem kimásolgatni az adatokat, és az F meghajtót leformatálom. Igaz lesz mit kimásolni. el telik sok-sok időbe. -
jeni
félisten
Üdv!
Tegnapi napon a fő rendszermeghajtót vagyis a "C"-t ami önálló átmenetileg kicseréltem. Viszont az F meghajtóm ami egy WD Red piros 4TB ezzel fogad. A gond,hogy nincs könyvtára sem mappája. Nem szeretném formatálni az F meghajtót. Miként hozhatnám helyre?
A lemezkezelőben rendesnek látja.
Esetleg ide -oda át kell kábeleznem,vagy haldoklik a RED winyom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest