- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
"nem tudtam a 2TB MBR kötetet felszabadítani. más gondolaton nem volt arra,hogy ,hogy miként tudtam volna 4TB teljes mérete vissza állítani."
Ha GPT helyett MBR séma szerint lett inicializálva a 4 TB-os HDD, akkor nem meglepő az ilyen probléma, ahol ilyenkor adja magát a GPT-re konvertálás.
Ha a 4 TB-os HDD eredetileg másik dokkolóban / külső házba vagy a PC-be téve lett GPT-re inicializálva, majd utána az Axagon dokkolóba téve és ott az eltérő logikai-fizikai szektorméret (pl. 512e vs. 4Kn) miatt ilyen / ilyen / ilyen formában GPT-védőpartícióként jelent meg a már meglévő kötet, akkor indokolt a teljes lemeztörlés, ahol a DiskPart esetén elég lett volna a cleanparancs, ami jóval hamarabb lefut, mint aclean all."a noti 1Tb sehol sem jelenik meg eszközként egy másik sata kábelessel is próbáltam."
Ha ez a "másik sata kábelessel" valamilyen SATA-USB adaptert jelent, akkor ott 2,5"-os HDD esetén a megfelelő tápellátás is lényeges USB-n, máskülönben nem meglepő, ha nem működik, fel sem pörög a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha