- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
HDD vásárlás után mik az első teendők, mármint tesztelésben? HDSentinel, illetve CrystalDiskMark az alap. Ezeken kívül van valami javítóféle program, mint pl. a felület teszt?
Előre is köszönöm!
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Balathruin #40269 üzenetére
19 és fél órája csinálja. Amikor elkezdtem 25%-ról indult a folyamat. Jelenleg 64,98%-nál tart.
Az utóbb 3%-ot tegnap este 18:00-tól haladta.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Balathruin #40254 üzenetére
Ne aggódj, csinálja már egy jó ideje. Azóta már egy délutáni szunyát is beiktattam, és végre is hajtottam
Szerk.: Egyébként nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás kulcsa. -
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
A problémám a következő. Vettem tavaly egy 250-es WD SATA vinyót, ami most kezdi kilehelni a lelkét. Azonnali kérdések órájában már megvitattuk, szerintem elektroniak baja lehet, és kuka, de javasolták, hogy nézzek be ide is.
A vinyó elkezdett lassulni. Ezt elsőnek játékok telepítésénél vettem észre, amikor pl. egy 30gigás játékot 8óra 45percig telepített, vagy egy 3 gigásat 2órán keresztül. Elvégeztem néhány tesztet, amit a hozzászólásom alján majd meg is osztok veletek. Egyik lemezről másoltam a WD-re, a következő történt: Hirtelen megindult 10 iszonyat megával másodpercenként, majd megállt, várt pár másodpercet, újra másolt, megállt, és így tovább. Írási sebessége körülbelül 1-2 mega / sec. Sentinel 100/100-at ír, illetve több, mint 1000 nap hátralevő időt, inkább beszéljenek a képek.Kattintásra nagyíthatók.
Bal oldali a rendszer, illetve a fő meghajtóm, jobb oldali a nyűgös.
Töredezettségmentesítésre azt írja, hogy 75%-ban töredezett, a műveletet pedig pár másodperc alatt megcsinálja. A 'Defrag&Optimize' műveletet iszonyatosan lassan csinálja, beletelne egy napba is, mire befejezné.
100%-ban kihasznált, sebessége mégis csak 4MB/s.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest