- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Mivel ismerem a típust és tudom, hogy alapvetően igencsak megbízhatónak számítanak, 2-3 db-ot vettem már így használtan is, a PURX pl. már épp 3204 nap üzemidőnél jár nálam és még mindig hibátlan, így garanciával megvenni megbízható eladótól egy 695 napot futott vinyót számomra túl nagy kockázatot nem jelent, de ugye nem vagyunk egyformák.
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok,
Vettem innen az apróról használtan egy WD84PURZ merevlemezt, tegnap üzemeltem be, főleg írás közben teljesen random időközönként érdekes, fémes sípoló hangot ad ki. Készítettem egy videót is a jelenségről.
Használok WD20PURX és WD20PURZ vinyókat, azoknál semmi ilyen nincs, tudom, hogy ez már héliumos, viszont az nem, hogy ez a hang normális? Hard Disk Sentinel szerint tökéletes a vinyó egyébként, garancia is van még rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest