- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
plexi
tag
Feladtam a küzdelmet a kis WD5000AAKS -el. Lockolta magát, próbálkoztam, de elfogyott a tudományom. :'( Van valaki aki meg tudja csinálni? Ha igen jelezzen és megegyezünk.
-
plexi
tag
Akartam neki adni egy nagyobb formázást, gondoltam ezzel felfrissítem kicsit, jót tesz neki. WD Erase nevű progi csinált vele vlmit jó sok ideig. Szektoronként törlés-t csináltam neki? A bootolhatós Partition Tabel Dr. progi partíciós tábla hibát ír, de semmit nem csinál vele. Komolyan vlkihez elviszem nézze meg fizetek is egy sört mondjuk vagy vlmit
-
plexi
tag
Heló megint
. Úgy néz ki WD500AAKS -em lockolta magát. Létezhet? Mit lehet vele csinálni? Google nem volt segítségemree.
-
plexi
tag
Valaki tud segíteni egy WD500AAKS-00C8A0 újraélesztésében? Partíciós táblát meg az MBR-t meg nemtom mit lőttem szét rajta. Hiren's Boot CD-n egy két okosságot megpróbáltam, de nem jó. Windwos 7 is vlmi I/O hardverhibát ír amikor éppen akar vele vlmit csinálni. Szerintem én cs*szt*m el. vlki vlmi progi v megoldás?
-
plexi
tag
Helo mindenkinek! PLS help
. itt az új gép mellettem és nemtudom használni mert nem látja a 250 Gigás Western Digital HDD-met a Gigabyte P35 DS4es lapom. A 2 DVD írót látja mennek is meg minden. Mit hova dugjak? hogy jumperoljam? ( +van egy 160as hitachi de az ATA-s, azt is látja) választ előre thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest