- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panhard
tag
válasz
liksoft #52552 üzenetére
Meg is oldódott. Kivettem az USB házból, betettem a gépbe. Akkor mutatta, hogy ott a maradék hely is, de mint egy külön lemez. Átkonvertáltam GPT-re MBR-ről, akkor egybetette a lemezeket. Létrehoztam egy NTFS partíciót. Kivettem a gépből, vissza az USB házba. Működik. Látja a teljes méretet. Egyébként ezzel az USB házzal már használtam 4TB-os lemezt is, azzal nem volt gond.
-
Panhard
tag
Sziasztok. Van egy 3TB-os HDD-m. Eddig egy synology nasban volt. Kivettem belőle. Töröltem a partíciókat, és létre akartam hozni rajta egy NTFS partíciót, hogy majd külső HDD-nek használom, de a lemez mérete 746,52 GB lett. A win10 kiír egy hibaüzenetet, hogy nem megfelelő a mérete, de mást nem tud vele kezdeni. Próbáltam gparted-el is visszaállítani, azzal sem tudtam. Tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest